• Etusivu
  • Talo

Stora Enso Effex Desing -sisustuspaneeli

Rakentajan toimitus
Julkaistu 21.01.2011
20111_24073.jpg

Stora Enso Effex on sisustustuotteena monikäyttöinen, sillä luot mielenkiintoisen sisustuksen tilaan kuin tilaan. Tuotteella verhoilet sekä seinät että katot, ja luot katseenvangitsevia sisustusratkaisuja. Effex tuotteiden rauhaisa, luonnollinen kauneus on kotonaan missä tahansa.

Näyttävissä Effex tuotteissa yhdistyvät moderni designteknologia sekä edistyksellinen ja innovatiivinen puuntyöstäminen. Puun luontaista vahvuutta ja kestävyyttä on parannettu luomalla oksaton ja selkeä, ulkoasultaan linjakas sisustusmateriaali, joka luo kotiisi tyylikkään ilmapiirin. Effex on luonnon luoma tuote, siksi laadukas ja ajaton sisustusratkaisu.

Lisätietoa Effex Desing -sisustuspaneelista...

Effex Jäsentukusta

Turvallinen

Stora Enso Effex -sisustuspaneelit ovat hyvä valinta terveellistä elinympäristöä rakennettaessa. VTT:n puolueettomissa kokeissa, EN 16000-9, EN 16000-6 & EN 717-1 standardien mukaisesti, Effex on täyttänyt M1 päästöluokitukseen tarvittavat vaatimukset.

Kosteudensäätelykykynsä ansiosta Effex paneelit vaikuttavat positiivisesti sisäilman laatuun. Puolueettomat kokeet osoittavat, että Effex:illä on laminoituja MDF -tuotteita, sementtiä tai kipsilevyä huomattavasti parempi kosteudensäätelykyky. Huoneen ilmankosteuden pitäminen 30–55 %:n välillä on tieteellisesti todettu vähentävän bakteerien, virusten ja hengitystiesairauksien riskiä. Kosteudensäätelykykynsä ansiosta puupaneelit, kuten Effex, voivat kosteutta sitomalla ja vapauttamalla parantaa sisäilman laatua.

Ympäristösertifioidut Stora Enso Effex -sisustuspaneelituotteet ovat valmistettu kokonaan uusiutuvista raaka-aineista.

20111_24074.jpg

Käyttokohteet

Stora Enso Effex Design -sisustuspaneeli tarjoaa monipuolisia sisustusratkaisuja useisiin eri käyttötarkoituksiin kuivissa sisätiloissa. Se sopii kotiin kuin kotiin sekä käytettäväksi myös julkisissa tiloissa.

Lisätietoa Effex Desing -sisustuspaneelista...

Effex Jäsentukusta

Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20152_42279.jpg
Julkisivua kosteudelta suojaava rappaus
Seinä pysyy kuivanaRapatussa seinässä näkyy toisinaan kosteusläikkiä, kun sadevesi tai ilmankosteus on päässyt pinnoitteen alla olevaan rakenteeseen. Weber VarmaRappaus pitää kosteuden rakenteen ulkopuolella. Kuituvahvistettua sementtilaastia sekä silikaattipinnoitetta, joka kapillaarista veden imeytymistä vähentäviä aineita, sisältävä laasti pienentää sadeveden kulkeutumisen julkisivun läpi alla olevaan rakenteeseen.
20132_33974.jpg
Tulisijan ja hormin palosuojaus
Palotekniset rakenteet ovat rakennekirjaston rakenteita, joille ilmoitettu tai arvioitu kantavan tai osastoivan rakenteen paloluokka (REI tai EI), jotka arvot on saatu kirjallisuuden ja julkisuudessa olevien tietojen perusteella tai ne on mitattu.ISOVER-mineraalivillaeristys edistää rakennuksessa henkilöturvallisuutta ja rakenteiden paloturvallisuutta. Rakennustarvikkeet jaetaan europaloluokkiin sen perusteella, miten ne vaikuttavat palon syttymiseen, leviämiseen sekä savun tuottoon. Pinnoittamattomat ja lasikuituhuovalla pinnoitetut ISOVER-mineraalivillaeristeet kuuluvat parhaisiin paloluokkiin A1 ja A2-s1, d0.Mineraalivilla on palamaton lämmöneriste, joten sitä voidaan käyttää kaikissa rakennuksissa.Paloturvallisuusmääräykset pähkinänkuoressa
20104_21233.jpg
Mittaa tarkasti ja nopeasti
Boschin digitaaliset mittatyökalut vakuuttavat tarkkuudellaan ja yksinkertaisella käytöllään – olkoon sitten kyse erilaisten materiaalien ja sähköjohtojen paikantamisesta, etäisyyksien mittaamisesta tai kohteiden vaaittamisesta.Lisää sähkötyökaluista...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton