Stora Enso Effex Desing -sisustuspaneeli

Stora Enso Effex on sisustustuotteena monikäyttöinen, sillä luot mielenkiintoisen sisustuksen tilaan kuin tilaan. Tuotteella verhoilet sekä seinät että katot, ja luot katseenvangitsevia sisustusratkaisuja. Effex tuotteiden rauhaisa, luonnollinen kauneus on kotonaan missä tahansa.

Näyttävissä Effex tuotteissa yhdistyvät moderni designteknologia sekä edistyksellinen ja innovatiivinen puuntyöstäminen. Puun luontaista vahvuutta ja kestävyyttä on parannettu luomalla oksaton ja selkeä, ulkoasultaan linjakas sisustusmateriaali, joka luo kotiisi tyylikkään ilmapiirin. Effex on luonnon luoma tuote, siksi laadukas ja ajaton sisustusratkaisu.

Lisätietoa Effex Desing -sisustuspaneelista...

Effex Jäsentukusta

Turvallinen

Stora Enso Effex -sisustuspaneelit ovat hyvä valinta terveellistä elinympäristöä rakennettaessa. VTT:n puolueettomissa kokeissa, EN 16000-9, EN 16000-6 & EN 717-1 standardien mukaisesti, Effex on täyttänyt M1 päästöluokitukseen tarvittavat vaatimukset.

Kosteudensäätelykykynsä ansiosta Effex paneelit vaikuttavat positiivisesti sisäilman laatuun. Puolueettomat kokeet osoittavat, että Effex:illä on laminoituja MDF -tuotteita, sementtiä tai kipsilevyä huomattavasti parempi kosteudensäätelykyky. Huoneen ilmankosteuden pitäminen 30–55 %:n välillä on tieteellisesti todettu vähentävän bakteerien, virusten ja hengitystiesairauksien riskiä. Kosteudensäätelykykynsä ansiosta puupaneelit, kuten Effex, voivat kosteutta sitomalla ja vapauttamalla parantaa sisäilman laatua.

Ympäristösertifioidut Stora Enso Effex -sisustuspaneelituotteet ovat valmistettu kokonaan uusiutuvista raaka-aineista.

Käyttokohteet

Stora Enso Effex Design -sisustuspaneeli tarjoaa monipuolisia sisustusratkaisuja useisiin eri käyttötarkoituksiin kuivissa sisätiloissa. Se sopii kotiin kuin kotiin sekä käytettäväksi myös julkisissa tiloissa.

Lisätietoa Effex Desing -sisustuspaneelista...

Effex Jäsentukusta
 
Päivitetty
21.1.2011