Kastellin Talvitulet –tapahtumissa uutuusmalleja ja Xtra-etuja

Suomen ostetuin talomerkki KASTELLI avaa tulevana viikonloppuna suosittujen Talvitulet-tapahtumien sarjan. - Lauantaina ja sunnuntaina 15.-16.1. järjestettävä Talvitulien avajaisviikonloppu avaa rakentamisvuoden ja suuntaa katseet kesään, kertoo Kastellin markkinointijohtaja Jukka Vaaramo. Hän kertoo Talvituliin liittyvien tapahtumien jatkuvan ympäri Suomen tammi-helmikuun ajan. –Talonäytökset ovat olleet jo pitkään talvikauden odotetuimpia tapahtumia talo- ja huvilarakentajien keskuudessa.

Esittelyssä talo- ja huvilauutuuksia

Uuden rakennusvuoden kunniaksi Kastelli julkistaa Talvitulilla uusia talo- ja huvilamalleja. Arkkitehtien Erkki Eskelisen ja Jouko Saaren suunnittelemissa uutuusmalleissa on Kastellin tuttua toimivuutta, mutta myös suunnittelun uusia tuulia. – Esimerkiksi suosittuun Economy-mallistoon saamme nyt 1,5 kerroksisen uutuusmallin, joka sopii hyvin pienillekin kaupunkitonteille, Jukka Vaaramo kertoo.

Ympäri Suomen järjestettävissä Talvituli-tapahtumissa rakentajaperheet voivat tutustua uudistuneisiin mallistoihin, valmiisiin Kastelli-taloihin ja –huviloihin sekä energiatiiviiseen Kastelli-rakentamiseen.

Kastelli - kuten sen itse haluat

Talvituli-tapahtumissa esitellään erityisesti Kastelli-rakentamisen mahdollisuuksia ja sen tarjoamaa valinnan vapautta rakentajille, niin talomallin, kustannusten kuin toimitussisällönkin suhteen. – Kastelli-kodin tai huvilan saa juuri sellaisena kuin sen itse haluaa, Jukka Vaaramo tiivistää Talvitulien teeman.

Talvituli-kampanjaan kuuluvat perinteisesti runsaat Extra-edut, joita nopeimmat asiakkaat saavat päättäessään lähiviikkoina talo- tai huvilakaupasta. Tänä vuonna kampanjaviikkojen Xtra-etuina on laadukasta kodin elektroniikkaa. -Tärkeintä on nyt olla ajoissa liikkeellä, suunnitella mieluisa talomalli ja varmistaa uuden kodin toimitusaika, Jukka Vaaramo kertoo rakentajaperheille.

Kastellin talo- ja huvilamallistojen lisäksi kauppiaat laskevat edullisen tarjouksen myös asiakkaan omista talo- tai huvilasuunnitelmista.

Tarkat tiedot kaikista Kastellin Talvitulet-tapahtumista löytyvät osoitteesta www.kastelli.fi sekä alueellisista sanomalehti-ilmoituksista.

Kastelli-tapahtumat...
 
Julkaistu
11.1.2011