• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastellin Talvitulet –tapahtumissa uutuusmalleja ja Xtra-etuja

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 10.01.2011
20111_23963.jpg

Suomen ostetuin talomerkki KASTELLI avaa tulevana viikonloppuna suosittujen Talvitulet-tapahtumien sarjan. - Lauantaina ja sunnuntaina 15.-16.1. järjestettävä Talvitulien avajaisviikonloppu avaa rakentamisvuoden ja suuntaa katseet kesään, kertoo Kastellin markkinointijohtaja Jukka Vaaramo. Hän kertoo Talvituliin liittyvien tapahtumien jatkuvan ympäri Suomen tammi-helmikuun ajan. –Talonäytökset ovat olleet jo pitkään talvikauden odotetuimpia tapahtumia talo- ja huvilarakentajien keskuudessa.

Esittelyssä talo- ja huvilauutuuksia

Uuden rakennusvuoden kunniaksi Kastelli julkistaa Talvitulilla uusia talo- ja huvilamalleja. Arkkitehtien Erkki Eskelisen ja Jouko Saaren suunnittelemissa uutuusmalleissa on Kastellin tuttua toimivuutta, mutta myös suunnittelun uusia tuulia. – Esimerkiksi suosittuun Economy-mallistoon saamme nyt 1,5 kerroksisen uutuusmallin, joka sopii hyvin pienillekin kaupunkitonteille, Jukka Vaaramo kertoo.

Ympäri Suomen järjestettävissä Talvituli-tapahtumissa rakentajaperheet voivat tutustua uudistuneisiin mallistoihin, valmiisiin Kastelli-taloihin ja –huviloihin sekä energiatiiviiseen Kastelli-rakentamiseen.

Kastelli - kuten sen itse haluat

Talvituli-tapahtumissa esitellään erityisesti Kastelli-rakentamisen mahdollisuuksia ja sen tarjoamaa valinnan vapautta rakentajille, niin talomallin, kustannusten kuin toimitussisällönkin suhteen. – Kastelli-kodin tai huvilan saa juuri sellaisena kuin sen itse haluaa, Jukka Vaaramo tiivistää Talvitulien teeman.

Talvituli-kampanjaan kuuluvat perinteisesti runsaat Extra-edut, joita nopeimmat asiakkaat saavat päättäessään lähiviikkoina talo- tai huvilakaupasta. Tänä vuonna kampanjaviikkojen Xtra-etuina on laadukasta kodin elektroniikkaa. -Tärkeintä on nyt olla ajoissa liikkeellä, suunnitella mieluisa talomalli ja varmistaa uuden kodin toimitusaika, Jukka Vaaramo kertoo rakentajaperheille.

Kastellin talo- ja huvilamallistojen lisäksi kauppiaat laskevat edullisen tarjouksen myös asiakkaan omista talo- tai huvilasuunnitelmista.

Tarkat tiedot kaikista Kastellin Talvitulet-tapahtumista löytyvät osoitteesta www.kastelli.fi sekä alueellisista sanomalehti-ilmoituksista.

Kastelli-tapahtumat...

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20176_49509.jpg
Isi avaa oven puhelimella
Radiojuontaja, mediapersoona Kimmo Vehviläinen, Suomen rakastetuimmaksi radioääneksikin tituleerattu mies viihtyy kotonaan Keravalla. Sana koti saa Kimmo Vehviläisen innostumaan. Hän kuvailee kotia paikaksi, jossa viihtyy.Kodin pitää olla kiva ja turvallinen.- Kimmo Vehviläinen, radiojuontaja
201111_28752.jpg
Kattoturva kuntoon
Hyvien säiden aikana on syytä tarkistaa katon ja erityisesti kattoturvarakenteiden kunto ennen nuohoojan – ja lumen tuloa.
20206_65268.jpg
Uusilla vetimillä päivität keittiön ilmeen helposti ja edullisesti
Vetimet ovat pieni yksityiskohta keittiökalusteissa, mutta niillä on yllättävänkin suuri vaikutus keittiön tyyliin ja käytännöllisyyteen. Uutta keittiötä suunniteltaessa erilaisiin vedinvaihtoehtoihin kannattaa siis tutustua huolella. Vetimien vaihtaminen on myös edullinen keino päivittää vanhan keittiön ilmettä ilman suurta remonttia.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton