• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastelli Valokaari pohjapiirustus

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 02.11.2023
20111_23983.jpg

Pinta-ala tiedot

kokonaisala: 122 m2 kerrosala: 120 m huoneistoala: 106 m2 tilavuus: 370 m3

Tilajako

Keittiö on sijoitettu omaan syvennykseensä kasvattaen oleskelutiloja entisestään. Laajemmasta valo-kaaresta avautuu esteetön näkymä ympäröivään luontoon ja terassille. Sisääntuloaulan vastakkainen puoli on rauhoitettu kokonaan ruhtinaalliselle saunaosastolle, jonka keskuksena on tilava ja valoisa saunatupa.

Rakenteet

perustukset:maanvarainen betonilaattaseinät:puurunko, lautaverhouskatto:harjakatto, peltikate

perustukset:maanvarainen betonilaatta
seinät:puurunko, lautaverhous
katto:harjakatto, peltikate
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
rakennuslupa
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72664.jpg
Sano ei hukkaneliöille ja rakenna oma kompakti unelmatalosi
Nykyisin omaa kotia suunnittelevat ja rakentavat rakastavat kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja.
201510_44579.jpg
Uusi EasyIN-kotikonsepti, helppo hankkia ja asua
Kastelli-talot Oy, joka on ollut jo yli 20 vuotta pientalojen markkinajohtaja Suomessa, tuo markkinoille uuden EasyIN –asumiskonseptin. EasyIN–konseptilla Kastelli rakentaa täysin valmiita, asunto-osakeyhtiömuotoisia pientaloasuntoja, jotka on helppo hankkia ja, joissa on helppo asua. Ensimmäiset 58 EasyIN–kotia rakennetaan Vantaan Vaaralaan ja Ilolaan.
20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20231_80569.jpg
Tehtaan suojissa on mahdollista rakentaa huippulaadukas omakotitalo
Voidaanko omakotitalo todella rakentaa näin? – Sateelta suojassa, hyvässä järjestyksessä ja vain kolmessa viikossa. Kiiruna Talojen talotehtaalla rakennetaan muuttovalmiita omakotitaloja. Rakentamisen vakaat olosuhteet mahdollistavat valmiiden kotien tasaisen korkean laadun.
Lyyra-korttelin tiilijulkisivu
LYYRA – Hakaniemen uusi tiilikortteli
Hakaniemeen on rakenteilla uusi maamerkki, kolmen rakennuksen LYYRA-kortteli. Alueen viime vuosien lähes ainoat uudisrakennukset nousevat Siltasaarenkadun molemmin puolin aivan metron sisäänkäynnin viereen.
Kuvassa lasketaan yhtä Aulis Lundell Oy:n moduulitalon elementtiä rekan kyydistä valmiille perustukselle
Moduuliratkaisut tulevat esille Helsingin keskustaan – Aulis Lundell Oy avaa showroomin Runeberginkadulle
Aulis Lundell Oy avaa showroomin Helsingin keskustaan. Esille on saatu kattavasti koko Aulis Lundell Oy:n tuotanto. Uusissa tiloissa tutustut muun muassa Liune-ovituotteisiin sekä aivan uusiin moduulirakentamisen ratkaisuihin.Showroom avataan Autotaloon, entiseen Rakennustiedon tilaan Runeberginkatu 5:ssä. Showroom on auki maanantaista perjantaihin ja halutessasi voit sopia myös henkilökohtaisen tapaamisen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton