• Etusivu
  • Varusteet

Boschin akkumonitoimityökalulla onnistut!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 21.12.2023
201011_23681.jpg

Boschin akkumonitoimityökalu PMF 10,8 LI on tuoteryhmänsä monipuolisin, joka paikan laite, jolla onnistuu niin sahaus, jyrsintä, kaavinta, katkaisu kuin hiontakin. Portaaton kierrosluvun esivalinta (5 000 - 20 000 värähdystä minuutissa) pitää tärinän vaimeana ja mahdollistaa erilaisten materiaalien takaiskuttoman sekä tarkan työstämisen. Innovatiinen Eco-elektroniikka mahdollistaa akulle entistä pidemmän käyntiajan.

Litiumioniteknologian ansiosta johdoton PMF 10,8 LI tarjoaa enemmän liikkumavapautta ja entistä helpomman työskentelyn myös vaikeasti tavoitettavissa kohteissa. Akkumonitoimityökalulla käsittelet vaivattomasti niin puuta, kipsiä kuin laminaattiakin. PMF 10,8 LI:ssä ei ole muisti-ilmiötä tai lataustilan purkautumista, vaan laite on aina käyttövalmis.

Akulla on erittäin pitkä käyttöikä elektronisten kennojen suojauksen (ECP) ansiosta.

Työskentely vaivatonta ja turvallista

Akkumonitoimityökaluun on saatavilla runsaasti erilaisia teriä ja ne voidaan asentaa työkalunpitimeen eri asentoihin, jolloin käyttömukavuus lisääntyy: Yletyt myös vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin ja voit työskennellä erilaisten reunojen ja kulmien vierellä. Terien ja varusteiden vaihtaminen on yhden ruuvin kiinnitysperiaatteen ansiosta nopeaa ja helppoa.

Pehmustettu kahva (Softgrip) ja kompakti, kevyt runko tekevät työskentelystä ergonomista ja turvallista. PMF 10,8 LI on kätevä, kevyt ja miellyttävä käsitellä. Laitteen voi liittää sisäänrakennetun pölynpoistoliitännän kautta pölynimuriin, jolloin työskentelystä tulee siistiä ja työstöalueen näkyvyyskin paranee.

201011_23682.jpg
  • Monipuoliset käyttömahdollisuudet laajan tarvikevalikoiman ansiosta – samoin kuin mallissa
    PMF 180 E
  • Ei muisti-ilmiötä, ei lataustilan purkautumista - aina käyttövalmis litiumioniteknologian ansiosta
  • Akun erittäin pitkä käyttöikä elektronisen kennojen suojauksen (ECP) ansiosta
  • Pölynpoistoliitäntä (tarvike) pölyttömään hiomiseen

Mukana kaikki tämä

  • BIM-segmenttisahanterä puu ja metalli, 85 mm, ACZ 85 EB
  • HCS-upotussahanterä puu, 32 x 40 mm, AIZ 32 EC
  • Hiomapaperisarja, Wood, 93 mm
  • Hiomalevy 93 mm, AVI 93 G
  • 1 tunnin litiumionilataustelakka
  • Akku
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20164_46151.jpg
Tällä työkalulla selviydyt jokaisesta haasteesta!
Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.
20204_64021.jpg
Asiat hoituvat myös etäyhteyksillä - tutustu eri palveluihin
Etäyhteyksien käyttö laajenee vauhdilla. Muutamassa viikossa olemme oppineet hoitamaan asioita uudella tavalla. Yhä useampi asia hoituu nyt etäyhteyksien avulla. Osa työskentelee, opiskelee, treenaa ohjatusti ja pitää yhteyttä sukulaisiin sekä ystäviin etäyhteyden välityksellä. Nyt hoituvat myös monet rakentamis- ja remontointihankkeiden valmistelut etäyhteyksien avulla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton