• Etusivu
  • Rakentaminen

Helppokäyttöinen kellokortti niin pienrakentajille kuin -yrityksille

Rakentajan toimitus
Julkaistu 09.12.2010
201012_23891.jpg

Työmaaseurannalla mielenrauha pienrakentajalle!

Nyt pienrakentajallakin on mahdollisuus seurata tapahtumia omalla työmaallaan!

Rakentajan kellokorttiratkaisun avulla:

  • Saat varmistettua, että tilaamasi työmiehet ovat sovitusti työmaalla.
  • Voit seurata, kuka työmaallesi kirjautuu ja milloin.
  • Voit tarkistaa laskutettujen tuntien oikeellisuuden ja todellisen työn keston.
  • Tiedät jo edeltäkäsin työn kustannukset ennen laskun saapumista.
  • Töiden tekeminen on sovitun ajan mukaista.
  • Voit lähettää palvelusta tekstiviesteillä kysymyksiä / ohjeistuksia työmiehillesi

Asenna rakentajan kellokortti työmaallesi. Asennukseen tarvitset pelkän virtalähteen.

Voit seurata internetin välityksellä, reaaliajassa työmiestesi paikallaoloa työmaalla. Kellokorttitilin avulla voit myös lähettää tekstiviestejä, sekä seurata kustannusten kertymää euromääräisesti.

Rakentajan kellokortti luo sinulle mielenrauhan elämäsi tärkeimmän projektin hallintaan. Suojaudut samalla ylilaskuttamiselta, koska sinä tiedät tarkalleen kuinka kauan työt ovat kestäneet. Työlaskujen kuittaaminen perustuu faktoihin ja todelliseen aikaan. Töiden sujuminen ajallaan, tuo sinulle selvää säästöä sekä mielenrauhaa.

Rakentajan kellokortin käyttö

Rakentaja.fi video alkaa Rakentaja.fi video loppuu

Tehokas työajan seuranta pienyritykselle

Heitä käsin täytettävät ja epäselvät tuntilaput historiaan. Yrityksesi toimintaa voit suoristaa rakentajan kellokortilla. Asenna rakentajan kellokortti työmaallesi. Asennukseen tarvitset pelkän virtalähteen

Kellokortti poistaa seuraavat vaiheet:

  • Käsin täytettävät tuntilaput siirtyvät historiaan
  • Tietojen moninkertainen tallentaminen järjestelmästä toiseen poistuu
  • Tuntitietojen moninkertainen laskeminen
  • Epäselvät kirjoittamisen luomat virheet poistuvat tuntien laskennasta
201012_23892.jpg

Web-tilin avulla saat avaimet tehokkaampaan seurantaan:

  • Näet, ketkä työmiehistäsi on työmaalla ja milloin.
  • Pystyt lähettämään ohjeistuksia tekstiviesteillä työmiehillesi.
  • Saat selkeät työajanraportit muutamalla napin painalluksella.
  • Työajan kustannukset selkeänä raporttina sisäiseen seurantaan.
  • Siirrät tuntitiedot tiedostona palkanlaskijallesi palkanlaskentaan.

Pienyrityksen kellokortin käyttö

Rakentaja.fi video loppuu

Katso Webbtilin käyttö

Tilaa kellokortti nyt Rakentaja.fi Jäsentukusta!

Kellokorttilaitteen lisäksi paketti sisältää 10 kpl avaimenperiä. Lisäksi sinulle avataan Rakentaja.fi-jäsentilille kellokorttilaitteiston hallintaohjelma, jolla voit liittää jokaisen avainperän haluttuun työntekijään. Ohjelmalla voit tarkastella tehtyjä työtunteja/työntekijä. Kokonaisuus sisältää myös GSM-tiedonsiirron kulut. Laite siirtää tiedot reaaliajassa internettiin.

Lue lisää ja tilaa Jäsentukusta

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20122_29581.jpg
Ideoita ja vinkkejä piharakentamiseen
Ruduksen betonikiveys ja -laatoitus ovat kestävä, helppohoitoinen ja tyylikäs päällysteratkaisu pihan oleskelualueille ja kulkuväylille. Tässä muutama vinkki pihakivien käytöstä. Lisää kuvia on nähtävissä Ruduksen Ideakuvastossa.Kartano-sarja on usein kysyttyä pihakiveä, joista usein halutaan rakentaa viihtyisä terassi tai muu oleskelualue.
20212_68817.jpg
Seitsemän uutta kylpyhuonemallistoa ja neljä eri tyyliä - katso inspiroivat kuvat
Onko unelmien kylpyhuoneesi hempeän romanttinen, ylellisen elegantti, modernin minimalistinen vai sittenkin teollisen rouhea? Geberitin lanseeraamat uudet kylpyhuonemallistot ovat mainiosti yhdistettävissä eri sisustustyyleihin ja tekevät täydellisen kylpyhuonekokonaisuuden luomisesta entistä helpompaa. Omannäköisen yhtenäisen tyylin saa nyt posliineista kalusteisiin.
20088_12300.jpg
Vaasan asuntomessut päättyvät sunnuntaina
Järjestäjäorganisaatiot ovat tyytyväisiä Vaasan asuntomessujen tähänastisiin kävijämääriin. Messujen viimeinen viikko on käynnissä. Viikon kävijämääriin vaikuttaa varmasti myös se miten Pohjanmaa ottaa messutapahtuman omakseen. – Viimeinen kiriviikko käynnistyy, ja nähtäväksi jää kuinka pohjalaiset innostuvat tulemaan messuille lomiensa jälkeen, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen toteaa.Heiskanen painottaa, että suurtapahtuman onnistumiseen vaikuttavat monet muutkin tekijät kuin kävijämäärät. – Messujen onnistumista voi tarkastella useammasta näkökulmasta, joista kävijämäärä on yksi. Olemme iloisia, että viimeisellä viikolla messuilla on paljon ministeritason vierailuja. Lisäksi messuille on tulossa toista sataa ryhmää ja delegaatiota ulkomaita myöten. Se osoittaa, että messujen sisältö on onnistunut ja tapahtuma on mielenkiintoinen, Heiskanen toteaa.
20238_82756.jpg
Poikkeuksellisen hiljainen lämpöpumppu ei häiritse kotirauhaa
Tämän päivän kodit ovat täynnä elektroniikkaa. Hurinaa, surinaa, särinää ja pärinää syntyy ties mistä. Mutta miten ihanaa onkaan kun ympärillä vallitsee hiljaisuus. Voi kuulla omat ajatuksensa ja vaikka lintujen viserrystä niin halutessaan. Se, mitä tämän päivän laitteiden valmistajilta voisi odottaa, on halua kehittää laitteistaan hiljaisia ja miellyttäviä käyttää.
2240_392886911_2013527122617.jpg
Villa ISOVERin vesikattotöitä
Lumisade yllätti taas autoilijat ja rakentajat edeltävällä viikolla, kun ensilumi satoi maahan myös Etelä-Suomessa. Onneksemme talotehtaan pystytysporukka sai vesikaton pohjarakenteet valmiiksi ja suojattua juuri ennen lumisateita, joten nyt kun kelit suosivat, saadaan katto vedenpitäväksi ennen talven tuloa.Vesikatteen pohjarakenteena Villa ISOVER -talossa käytetään pontattua vaneria, joka on hyvin nopea asentaa ja sillä saadaan tukeva alusta varsinaiselle vesikatteelle, joka talossamme on kumibitumikermikate loivasta ja suhteellisen haasteellisesta kattokulmasta ja taitteesta johtuen.Syksyllä asennetaan pohjahuopa ja keväällä sitten varsinainen pintakermi, kun katolle tulevien aurinkopaneelien asennusaikataulu saadaan lyötyä lukkoon. Pohjahuopa kiinnitetään kantavaan rakenteeseen ruuvein ja aluslevyin sekä pisteliimaamalla. Saumakohdat liimataan kiinni kuumentamalla pohjahuovassa valmiina oleva bitumi.Aina kun vesikatolla tehdään tulitöitä, kuten esim. bitumin liimaamista, tulee huolehtia siitä, että asentajat ovat riittävän ammattitaitoisia ja heillä on käytynä vesikatetöiden tulityökortti eli ns. musta kortti. Katolla tulee aina olla riittävä määrä alkusammutuskalustoa, jotta mahdollinen tulipalon alku saadaan sammutettua jo alkumetreille ilman suurempaa vahinkoa.
20162_45398.jpg
Koneellinen ilmanvaihto ja tulisijan sytytys
Ilmanvaihtojärjestelmä voi vaikuttaa myös tulisijan toimintaan. Se kuitenkin riippuu siitä, millainen ilmanvaihtojärjestelmä talossa on. Oikein toteutettu tulo-poisto-ilmanvaihto lämmöntalteenotolla ei muodosta asuntoon sellaista alipainetta, joka häiritsisi tulisijojen vetoa. Pelkkä poistoilmanvaihto tai painovoimainen ilmanvaihto aiheuttaa aina alipaineen. Ilmanvaihtojärjestelmästä riippumatta puu tarvitsee palaessaan niin paljon ilmaa, ettei se etenkään tiiviissä talossa tule vuotona, joten takan korvausilma tulee huomioida jo suunnitteluvaiheessa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton