Terassi, joka kestää kaikki kelit

Terassiprofiíleista syntyvät näyttävät, siistit ja hoitovapaat terassit, portaat tai parvekkeen lattiat helposti ja nopeasti. Yhdistä terassiin vielä kaidetuotteemme ja nauti huoltovapaasta terassista!

Fineran vinyyliset tuotteet kestävät kuumat kesät ja kylmät talvet ja sopivat kaikkiin ilmasto-olosuhteisiin, lämpötiloihin -50C - +65C. Kestää myös UV-säteilyn haalistumatta!

Materiaalit ovat täysin kosteuden- ja tuhoeläinten kestävät, ne myös kestävät mm. suolaveden, kukkien, puiden ja pensaiden seassa, mm. lehtivihreä ei tartu niihin. Materiaalien pinta ei hilseile eikä väri irtoile, niistä ei lähde tikkuja eivätkä ne lahoa. Tuotteiden työstö ja asennus on helppoa ja siitä selviää itsekin asennusohjeiden avulla. Tuotteet voi myös purkaa ja kasata uudelleen. Tosi kätevää!

Lisätietoa terasseista

Näyttääkö terassisi tältä?Näyttääkö terassisi tältä?

Helppoa hoitoa kesät talvet

Fineran tuotteita ei tarvitse pintakäsitellä koskaan, vain kevyt pesu riittää. Kaikki materiaalit ovat virallisesti testattuja, myrkyttömiä eivätkä aiheuta allergioita. Kaikki tuotteet ovat helppohoitoisia, kestäviä, pitkäikäisiä ja niillä on materiaalivalmistajan takuu. Huomioi kuitenkin että tuotteiden materiaalit ja niistä valmistetut tuotteet eivät ole verrattavissa esim. valkoisiin, heikkolaatuisiin "puutarhakalusteisiin"… Siksi myöskään hinnat eivät ole vertailukelpoisia keskenään.

Fineran terasssit valmistetaan mittatilaustyönä ja lähes ainoa rajoitus on mielikuvituksesi.

Vinyyli kestää tuulet ja tuiskeet eikä vaadi huoltomaalausta.Vinyyli kestää tuulet ja tuiskeet eikä vaadi huoltomaalausta.

Näyttävät ja hoitovapaat terassit

Terassi- ja kaideprofiíleista syntyvät näyttävät, siistit ja hoitovapaat terassit, portaat tai parvekkeen lattiat helposti ja nopeasti. Terassiprofiilimme ovat erittäin miellyttäviä paljaalle jalalle eivätkä ne ole liukkaita märkänäkään.

Profiilit on kehitetty vaihtoehdoksi esimerkiksi kestopuulle sekä muille hoitoa, korjaamista sekä aika-ajoin uusimistakin vaativille tuotteille.

Miksi valita vinyyli?

  • Kosteuden- ja tuhoeläinten kestävät
  • Kestävät mm. suolaveden, kukkien, puiden ja pensaiden seassa,
  • Lehtivihreä ei tartu
  • Pinta ei hilseile eikä väri irtoile
  • Ei lähde tikkuja, eivät lahoa
  • Ei vaadi pintakäsittelyä, vain kevyt pesu riittää.
  • Virallisesti testattuja, myrkyttömiä eivätkä aiheuta allergioita.
  • Kirjallinen materiaalitakuu.
  • Työstö ja asennus on helppoa tehdä itse

Jätä yhteydenottopyyntö Fineralle


Vinyylin pinta ei hilseile eikä väri irtoile, siitä ei lähde tikkuja eikä se lahoa.Vinyylin pinta ei hilseile eikä väri irtoile, siitä ei lähde tikkuja eikä se lahoa.
 
Päivitetty
30.4.2018