Onko haaveissasi kaunis ja huoleton piha?

Laadukkaasta vinyylistä valmistetut terassikaiteet, portit ja aidat luovat siistin ja viimeistellyn yleisilmeen omakotitalon, vapaa-ajan asunnon tai taloyhtiön pihapiiriin. Mikä parasta, voit nauttia kauniista ympäristöstä ilman murhetta tulevien vuosien työläistä huolto- ja korjaustöistä.

Vinyyliaita sopii mainiosti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin.Vinyyliaita sopii mainiosti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Kotimaisilla Finera®-vinyylituotteilla lopputulos on paitsi tyylikäs myös pitkäikäinen ja huoleton. Tuotteille annetaan 30 vuoden materiaalitakuu, sillä ne ovat täysin kosteuden, tuhoeläinten, UV-säteilyn ja suurtenkin lämpötilavaihtelujen kestäviä. Kaikki tuotteet tuntuvat miellyttäviltä paljaalla iholla, sillä ne eivät kuumene auringonpaisteessa.

Vinyyli kestää sekä paahtavan auringon että tuulet ja tuiskeet - eikä tarvitse huoltomaalausta.Vinyyli kestää sekä paahtavan auringon että tuulet ja tuiskeet - eikä tarvitse huoltomaalausta.

Fineran vinyylisten tuotteiden kanssa voit unohtaa työläät huoltotoimenpiteet. Saat nauttia leppoisista kesäpäivistä ilman huoltomaalauksia tai muita säännöllisiä hoitotoimenpiteitä, sillä mitään pintakäsittelyjä ei tarvitse tehdä. Pesu tarvittaessa riittää, mutta taivasalla olevat tuotteet puhdistuvat useimmiten sateessa itsekseen.

Lehtivihreä ei tartu materiaalien pintaan, joten kaiteiden ja aitojen voi huoletta antaa olla kosketuksissa kasvillisuuteen. Ne eivät myöskään tummu, haalistu, kellastu, homehdu, halkeile, hilseile tai lahoa. Koska tulevien vuosien huolto- ja korjauskulut ovat minimaalisen pienet, säästät ajan lisäksi myös rahaa.

Tutustu tuotevalikoimaan

Näyttääkö terassisi tältä? Vinyylisten tuotteiden kanssa vastaavaa ongelmaa ei synny, sillä ne eivät lahoa tai hilseile.Näyttääkö terassisi tältä? Vinyylisten tuotteiden kanssa vastaavaa ongelmaa ei synny, sillä ne eivät lahoa tai hilseile.

Helppo ja nopea asentaa

Tyylikäs valaistu kaide viimeistelee terassin upeasti.Tyylikäs valaistu kaide viimeistelee terassin upeasti.

Finera®-tuotteilla on laaja valmismallisto, ja niitä tehdään myös mittatilauksena. Suuri osa hankintakustannuksesta säästyy jo asennusvaiheessa, koska tuotteet ovat helppoja ja nopeita asentaa.

Kaikki vinyyliprofiilit ovat palamattomia ja myrkyttömiä. Tuotteet voidaan hävittää ympäristöystävällisesti kierrättämällä tai palauttamalla valmistajalle.

10 hyvää syytä valita Finera®-vinyylituote

  • Luo kiinteistölle siistin ja viimeistellyn ilmeen
  • Kosteutta, tuhoeläimiä ja pohjoisen vaihtelevia sääolosuhteita kestävä materiaali
  • Pinta ei hilseile, lahoa tai muuta väriä
  • Ei vaadi pintakäsittelyä tai säännöllisiä huoltotoimenpiteitä; vain kevyt pesu riittää
  • Virallisesti testattu, myrkytön ja ei-allergisoiva
  • Kirjallinen 30 vuoden materiaalitakuu
  • Erinomainen hinta-laatu-elinkaari-suhde
  • Asennus on helppoa tehdä itse
  • Voidaan hävittää ympäristöystävällisesti kierrättämällä tai palauttamalla valmistajalle
  • Valmistettu Suomessa

Fineran laajasta valikoimasta löydät tyyliin ja ympäristöön sopivan kaide- tai aitaratkaisun.Fineran laajasta valikoimasta löydät tyyliin ja ympäristöön sopivan kaide- tai aitaratkaisun.

Katso video Finera Aitateollisuuden toiminnasta, tuotteista ja historiasta

Haluatko lisätietoa? Jätä Fineralle yhteydenottopyyntö!

 
Päivitetty
16.11.2020