Koulutusta työelämän ja yritysten tarpeisiin

TTS on vuonna 1924 perustettu valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio. TTS:n toiminta-ajatuksena on parantaa asiakkaiden osaamista, tuottavuutta ja hyvinvointia.

TTS:n monipuolinen koulutustarjonta palvelee sekä yksittäisten henkilöiden ammatillista kouluttautumista että yritysten kanssa räätälöityä henkilöstökoulutusta. TTS kouluttaa noin 200 henkilön voimin vuosittain yli 7000 henkilöä yhä paremmiksi ammattilaisiksi vaativiin tehtäviin asiakasyrityksissämme.

Lisää TTS koulutuksesta..

Monipuolisesti jokaiselle jotakin

TTS koulutus järjestää työvoimakoulutusta, omaehtoista koulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä yritysten tarpeisiin suunnattua henkilöstökoulutusta. Pääosa koulutuksesta on tutkintoihin valmistavaa. TTS koulutuksella on oma oppisopimustoimisto.

TTS toteuttaa koulutusta mahdollisimman käytännönläheisesti ja nykyaikaisin menetelmin. Tavoitteena on huomioida työelämän ammattitaitovaatimukset ja kouluttaa ammattilaisia työelämän tarpeisiin.TTS koulutuksella on oma ammattiosaamisen näyttöjen toimielin, jossa on edustajia koulutuksesta, opiskelijoista ja työelämästä.

TTS tarjoaa koulutusta mm. rakennusalalta:

  • maarakennusala
  • puu- ja sisustusala
  • rakennus- ja kiinteistöala
  • puutarha-ala


Katso tästä kaikki nyt haussa olevat koulutukset

 
Julkaistu
30.11.2010