Onnellisen kodin kestävä perusta

SSAB:n teräspaalut

Kestävä koti rakennetaan vahvalle perustalle. SSAB:n teräspaalutus on vaivaton, nopea ja kustannustehokas ratkaisu. Paalutus toteutetaan yleensä yhdessä työpäivässä. Kevyen asennuskaluston ansiosta paalutustyöstä aiheutuvat tärinä- ja muut ympäristöhaitat ovat vähäisiä, ja lähellä olevat rakenteet ovat turvassa. Teräspaalutusta voidaan pitää kannattavana investointina, joka lisää rakennuksen arvoa.

(Jos tuotteesta heräsi kysymyksiä, tuotteesta voi kysyä täältä.)

Jätä yhteydenottopyyntö teräspaaluista

Jätä yhteydenottopyyntö energiapaaluista

Tilaa veloitukseton esite teräspaalutuksesta

Pitkäaikainen, painumaton ja turvallinen perustus

Pientalorakentaminen sijoittuu yhä useammin alueille, joissa teknisesti luotettava perustaminen edellyttää paalujen käyttöä. Teräspaaluilla syntyy pitkäikäinen, turvallinen ja varmasti painumaton perustus. Ruukin teräspaalut soveltuvat erinomaisesti korjaus-, laajennus- ja täydennysrakentamiseen.

Pientalon paalut päivässä, myös talvella

Paalutustyö on nopeaa. Omakotitalon paalut asennetaan yleisimmin yhdessä päivässä – myös talvella. Asennuskalusto on kevyt, joten se mahtuu ahtaillekin työmaille. Teräspaalutusta käytettäessä ei tarvitse erikseen rakentaa vahvistettuja paalutusalustoja, kulkuteitä tai paalujen varastointialueita. Paalutustyömaa säilyy siistinä.

Paalutuksesta aiheutuva tärinähaitta vähäinen – ei vaurioita lähirakennuksille

Teräspaalujen pienen poikkileikkauksen ansiosta paalujen syrjäyttämä maan määrä on pieni. Vähäisen maan syrjäytymisen ja kevyen asennuskaluston ansiosta paalutustyöstä aiheutuva tärinä ja muut ympäristöhaitat ovat vähäisiä.

Paalut voidaan turvallisesti asentaa hyvinkin lähelle olemassa olevia rakenteita, sillä riski lähistöllä olevien rakennusten ja rakenteiden vaurioitumiseen normaalitilanteissa on erittäin pieni.

Jätä yhteydenottopyyntö teräspaaluista

Jätä yhteydenottopyyntö energiapaaluista

Tilaa veloitukseton esite teräspaalutuksesta
 
Julkaistu
23.11.2010