Lasiterassi tuo iloa kaikkina vuodenaikoina

Lumonin lasitettu terassi on niin paljon enemmän. Aurinko paistaa paistaa lasin läpi lämpimämmin. Kesä viipyy pidempään ja kevät taas koittaa lasiterassille aikaisemmin. Lasiterassi on mitä mainioin paikka esikasvattaa kesän kukkaloistoa ja hyötypuutarhaa.

Terassilasitus luo aivan uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle. Se on mainio kesäolohuone, saunan jälkeinen vilvottelutila ja paikka harrastaa lähellä luontoa. Terassilasit on tehty vääntyilemättömästä alumiinista, joka säilyttää ryhtinsä. Hyvälle perustalle tehty lasiterassi antaa iloa vuosikymmeniä.

Lisää lasiterasseista..

Terassilasiovet

Yksinkertaisin tapa hankkia lasiterassi on asentaa ovielementit valmiiksi katetun terassin ulkosivuille. Sivuunliukuvat terassilasiovet tekevät avokuistista lasiterassin.

Pyydä Lumon asiantuntija paikalle jo suunnitteluvaiheessa. Hän osaa kertoa hyödyllistä tietoa mitoituksesta ja muista huomioitavista asioista. Tavoitteena onnistunut lasiterassi.

Terassilasiovet ja lasikatto

Asiakkaan tekemille perustuksille ja valmiiseen puurunkoon asennetaan liukuovet ja puisiin kattopalkkeihin kiinnitetään lasit alumiinilistoilla. Turvalasista tehty lasikatto on kestävä ja kirkkautensa säilyttävä vaihtoehto. Alumiinilistat kiinnittävät lasilevyt tiiviisti paikoilleen. Lopputulos on tyylikäs lasiterassi, jossa kelpaa oleskella.

Lumon antaa asiantuntijan neuvoja jo suunnitteluvaiheessa. Mitoitus ja muut huomioitavat asiat selviävät parhaiten Lumonin asiantuntijan kanssa. Onnistunut lasiterassi on ilo kaikille aisteille.

Valmisterassi - alumiinirunko

Tämä vaihtoehto on nimensä mukaisesti vaivaton ja valmis lasiterassi. Se asennetaan asiakkaan tekemälle perustukselle. Terassi on alumiinirunkoinen ja lasikattoinen. Valmisterassi muodostaa yhtenäisen, integroidun kokonaisuuden. Oikealla värivalinnalla lasiterassi saadaan sopimaan hyvin talon arkkitehtooniseen ilmeeseen.

Terassilasiovet ja lasikattoTerassilasiovet ja lasikatto
Valmisterassi - alumiinirunkoValmisterassi - alumiinirunko

Puurunkoinen lasiterassi talon kylkeen

Oma lasiterassi on enemmän kuin etelänmatka. Lasiterassi on pitkäaikainen sijoitus, eikä sen käytöstä synny matkakuluja. Nauti eri vuodenaikojen parhaista puolista omalla lasiterassilla!

Lumon puurunkoinen lasiterassi on valmiiksi mietitty kokonaisuus. Sen muotoilu sopii hyvin erityyppisten talojen arkkitehtuuriin. Lasiterassi on pitkäaikainen, kiinteistön arvoa nostava sijoitus. Tarvitset vain maatilkun talon vierestä.

Pyydä ilmainen suunnittelu- ja arviokäynti

Rakentaja.fi-jäsenenä voit jättää Lumonin edustajalle yhteydenottopyynnön, jolloin lähin edustajasi on sinuun piakkoin yhteydessä. Asiantunteva ammattilainen suunnittelee kanssasi juuri sinun tarpeisiisi sopivan unelmiesi terassin. Muista myös kotitalousvähennys!

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

 
Julkaistu
28.1.2011