VV-Autolta Volkswagen, Audi ja SEAT

VV-Auto Group Oy tuo maahan Volkswagen-, Audi- ja Seat-henkilöautoja sekä Volkswagen-hyötyautoja.
VV-Auto Groupin vähittäiskauppayhtiöt VV-Autotalot Oy ja Turun VV-Auto Oy harjoittavat Volkswagen- ja Audi-myynti- ja jälkimarkkinointitoimintaa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa.

Maahantuonnin ja vähittäiskaupan palveluverkoston toimivuudesta vastaa noin 650 autoalan ammattilaista. VV-Auto Group on osa Kesko-konsernia.

Volkswagen. Das Auto.

Edistyksellistä tekniikkaa ja kokonaisvaltaista turvallisuutta. Korkealaatuisia autoja, jotka vastaavat asiakkaidemme vaatimuksiin myös ympäristövaikutuksiltaan ja taloudellisuudeltaan. Innostusta ja intohimoa muotoiluun ja tekniikkaan. Kiehtovia innovaatioita ja laajaa tutkimus- ja tuotekehitystyötä. Yksi maailman johtavista ajoneuvojen valmistajista ja suurin Euroopassa. Pitkä ja maineikas historia – jo 60 vuotta Suomessa. Kaikkea tätä on Volkswagen.

Laatu ennen kaikkea

Volkswagenin laatuajattelu kattaa tuotteen koko elinkaaren, auton suunnitteluvaiheesta sen luovutushetkeen omistajalle ja edelleen auton poistumiseen liikenteestä.

Laatu on punainen lanka uuden automallin suunnittelussa ja tuotannossa ja se näkyy esimerkiksi:

  • materiaalivalinnoissa
  • työmenetelmissä ja rakenneratkaisuissa
  • kokeilumallivaiheessa
  • tuotannossa
  • lopullisessa käytössä.

Laatu liittyy kiinteästi myös turvallisuuteen, käyttövarmuuteen ja -mukavuuteen sekä ympäristön huomioonottamiseen, esimerkiksi uusiokäyttöön ja kierrätettävyyteen.

Volkswagen Jetta JubileumVolkswagen Jetta Jubileum

SEAT - Eniten vastinetta rahalle.

SEAT on Euroopan suurimman autonvalmistajan Volkswagen-konsernin nuorekas laatutuote. VW-konserni on Euroopan suurin autonvalmistaja. SEAT valmistaa vuosittain lähes 500 000 autoa ja niitä myydään yli 70 eri maassa.

SEATille on ominaista voimakas muotoilu, urheilulliset mutta äärimmäisen taloudelliset ja ympäristön huomioon ottavat moottorit sekä loppuun asti ajatellut turvaratkaisut. SEATin monipuolinen mallisto antaa ajamisen iloa kaikille.

SEAT EXEOSEAT EXEO

Audi. Teknistä etumatkaa

Tehokkuus ja suorituskyky merkitsevät Audille paljon muutakin kuin korkeaa hevosvoimamäärää. Ennen kaikkea kysymys on energian käytön tehokkuudesta.

Dynaamisuus ja mukavuus, viimeistelty laatu ja nykyaikainen muotoilu. Edistyksellinen tekniikka ja huippuunsa viety turvallisuus. Yhdessä ne muodostavat täydellisen ajonautinnon, jonka tarjoaa vain Audi.

Audilla on takanaan jo 60 vuoden kokemus autojen turvallisuuden tutkimus- ja kehitystyössä. Sen onnistumisesta tällä tärkeällä alueella todistavat muun muassa Audi-mallien saavuttamat erinomaiset tulokset törmäystesteissä.

Jokainen Audi on varustettu edistyksellisellä, suojaavalla tekniikalla. Turvallisuus kulkee käsi kädessä mukavuuden, tehokkuuden ja ajonautinnon kanssa.

Audi A4 Le MansAudi A4 Le Mans
 
Julkaistu
4.11.2010