• Etusivu
  • Varusteet

Isänpäivälahjaksi Bosch-akkuruuvinväännin lahjapakkauksessa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 27.10.2010
201010_23585.jpg

Tilaa isänpäivälahjaksi markkinoiden eniten myyty, tehokas Boschin akkuruuvinväännin upeassa lahjapakkauksessa.

Lahjapakkaukseen sisältyy:

  • IXO IV -akkuruuvinväännin
  • lataustelakka
  • 10 ruuvauskärkeä (sis. IKEA kärki)
  • viinipullonavaajakärki
  • puulaatikko

IXO Vino on kevyt, kompakti ja voimakas akkuruuvin-väännin yleisiin ruuvaustöihin. Pehmustetulla kahvalla (Softgrip) varustetun ergonomisen muotoilun ansiosta kone istuu hyvin käteen. Uusin akkutekniikka huolehtii erittäin pitkästä käyntiajasta.

Erikoispakkaus nyt hintaan 59 € + toimituskulut.

Viimeistään 5.11.2010 tehdyt tilaukset ehditään toimittaa ennen isänpäivää. Tulosta tämän jälkeisiin tilauksiin lahjakortti tästä.

Lahjapakkauksia rajoitettu erä, toimi heti!

IXO Vino -lahjapakkaus on Roosa nauha -tuote. Jokaisesta loka-marraskuun aikana myydystä pakkauksesta lahjoitetaan 2 € Roosa nauha -kampanjaan.

Tilaa työkoneita Jäsentukusta

Bosch-akkuruuvinväännin ja siihen kuuluvat osat toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa.
Bosch-akkuruuvinväännin ja siihen kuuluvat osat toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa.
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20087_11952.jpg
Vasas bostadsmässomrode
Under Vasa bostadsmässas öppningsvecka invigdes och offentliggjordes 9.7 tre betydande kulturobjekt på området. Simon Gripenbergs konstverk Korthus, Österbottens konstkommissions festival för konstträdgårdar och Alexander Reichsteins installationskonstutställning Konstiga väsen och förvandlingskonst kan ses av mässbesökarna under hela den tid bostadsmässan pågår. Syftet med kulturobjekten är både att ge nytt innehåll till mässevenemanget och att ge en för hela området trivsam och fascinerande framtoning. – Varje generation lämnar sina egna avtryck i den byggda miljöns skiktningar. Vi måste väl övervägt och ansvarsfullt sköta våra skyldigheter med respekt för såväl föregående generationers som de efterkommandes livsverk, värden och högre mänskliga strävanden för att skapa en bättre morgondag. Konstens uppgift är att vara en föregångare, en vägvisare, att pröva, känna efter och staka ut vägen för såväl vetenskapen som tekniken, även för byggande och arkitektur. För mig skildrar det här konstverket, som avtäcks inför öppnandet av bostadsmässan, ett samförstånd att sträva allt högre och ett starkt förtroende för andra aktörer, med vilket man har fått mycket till stånd, konstaterade Finlands Bostadsmässas verkställande direktör Pasi Heiskanen i sitt hälsningstal.Konstverket Korthus har uppförts på bostadsmässområdets strandskvär, som senare kommer att fungera som en plats där invånarna kan mötas och fördriva tiden invid havslandskapet. Festivalen för konstträdgårdar har ordnats i Stenparken på mässområdet alldeles intill strandskvären. Parken har fått sitt namn av de stora flyttblock som vid mörkrets inbrott lyses upp med ett blått sken. I parken och bland stenarna finns flera konstverk dit parkstigar leder. Installationskonstutställningen Konstiga väsen och förvandlingskonst finns för sin del i gymnastiksalen i Sunnanviks skola på mässområdet.
20204_64049.jpg
Vedenkestävät liukuovet saunaan ja pesuhuoneeseen
Toimivan arjen ja hyvinvoinnin perusteet luodaan suomalaisissa kodeissa. Kotien arvostetuimpia ja käytetyimpiä tiloja ovatkin kylpyhuoneet, saunat, wc-tilat ja kodinhoitohuoneet. Silti ne ovat usein valitettavan ahtaita, eikä pari lisäneliötä olisi pahitteeksi. Seinän sisään liukuva väliovi Liune ratkaisee tilaongelman, kun kääntyvälle ovelle ei tarvitse jättää tilaa missään huoneessa. Kaikki lattiapinta-ala on vapaana, ja seinäpinnat voi käyttää miten haluaa.
20238_82812.jpg
Huolellinen suunnittelu on onnistuneen keittiön perusta
Uuden keittiön suunnitteluun liittyy paljon huomioitavia asioita. Sinulla saattaa olla selkeä mielikuva täydellisestä keittiöstä, mutta ennen kuin unelmat voivat käydä toteen, suunnitelmat on syytä tehdä tarkkaan. Hyvällä suunnittelulla varmistetaan, että keittiö on paitsi kaunis ja toimiva myös budjettisi mukainen.Seuraavilla vinkeillä pääset kohti uutta unelmakeittiötäsi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton