Kermansavi-uuni on komea sisustuselementti
- monipuolinen ja muunneltava Kermansavi-mallisto

Kermansavi-malliston muunneltavuus on lähes rajaton. Jokainen Kermansavi-tulisija valmistetaan yksilöllisesti kutakin asiakasta varten. Valitse sopiva korkeusvaihtoehto sekä siihen sopivat yksityiskohdat ja värit. Erilaisista, valmiiksi suunnitelluista kranssivaihtoehdoista, koristekaakeleista, hyllyistä ja syvennyksistä on helppo valita asiakkaan sisustukseen sopivat elementit. Lisäksi Kermansaven uunimallistossa on osittain kaakeloituja sekä antiikkilaastilla rapattuja vaihtoehtoja.

Aito Kermansavi-uuni on huoliteltu kokonaisuus. Tulisijan kruunaa tyyliin sopiva luukku. Kaikille Kermansavi- uuneille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnus.

Lisätietoa Kermansaven kaakeliuuneista...

Kermansavi-takkauuniklassikko EilaKermansavi-takkauuniklassikko Eila
Kermansavi-takkauuni Henna.Kermansavi-takkauuni Henna.

Sopusuhtainen Ksenia hurmaa pintavalinnoillaan

Suurella vaakaluukulla varustettuun Kseniaan voi valita pinnan viidestä eri vaihtoehdosta. Kokonaan tai osittain kaakeloidun pinnan lisäksi vaihtoehtoina on aitoa luonnonkiveä tai hiertopintaa. Tehosteeksi kaakeloituun pintaan voit valita uuden, kolmiulotteisen Kimpale-kaakelin, joka elävöittää tulisijan pintaa valon ja varjojen leikkinä. Ksenian saa myös kaksiluukkuisena, jolloin tuli näkyy tulisijan kummallekin puolelle. Selkeää ilmettä täydentää suuri vaakaluukku, josta avautuu kauniit näkymät liekkeihin.

Ksenian pintavaihtoehtoina myös viisi upeaa luonnonkiveä marmorista graniittiin. Kivien värimaailma vaihtelee marmorinvalkeasta Bianco Carrarasta beigeen Crema Marfiliin tai lämpimän ruskeasta, eläväpintaisesta Ramona Brownista lempeän harmaan Ruivinan kautta juhlavan mustaan Nero Assoluto -graniittiin. Suuressa laattakoossa kiven oma tekstuuri tulee upeasti esiin. Ksenia sopii mainiosti tilanjakajaksi, jolloin voit valita siihen luukut molemmille puolille. Näin tuli näkyy kahdesta suunnasta. Tällöin voit myös suunnitella kummallekin puolelle haluamasi pintavaihtoehdon sisustuksesi mukaan.

Ksenia-takkauuni kaakeloitu kimpalekaakelilla.Ksenia-takkauuni kaakeloitu kimpalekaakelilla.
Ksenia-takkauuni Crema Marfil -luonnonkivellä.Ksenia-takkauuni Crema Marfil -luonnonkivellä.

Kestävä ja tehokkaasti lämpöä varaava kaksoisrunkorakenne

Kermansavi-uunien runko tehdään ainutlaatuisista Celsius-elementeistä. Uunissa on kaksoisrunkorakenne, jossa sisärungon tilavuuspaino on korkeampi kuin ulkorungon. Tämä parantaa ja tasaa kaakeliuunin lämmönluovutusominaisuuksia.

Kermansavi- uunit kuuluvat sisäasiainministeriön määrittelemään luokkaan ”lämminpintaiset tulisijat”, jonka suojaetäisyys taakse ja sivuille on vain 50 mm ja ylöspäin 150 mm.

Kermansavi-takkauuni toimii vastavirtaperiaatteella. Hormiliitos tehdään perinteisesti alhaalla uunin takana tai sivulla. Takkauunin voi valita myös tuplakierrolla. Tällöin hormiliitos sijaisee ylhäällä takkauunin takana tai sivulla. Tulisija on varustettu myös kesäpellillä. Kaikilla Kermansavi-uuneilla on CE-merkki.

Tulikivi Green-tuotteet

Green tuotteet tarjoavat aivan uuden näkökulman uunilämmitykseen, liittäen sen tärkeäksi osaksi muuta kodin lämmitysjärjestelmää. Siihen varaava Tulikivi-uuni sopiikin erinomaisesti, kiitos erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykynsä. Polttopuut palavat uunin pesässä tehokkaasti, ja uunin massa varaa lämmön nopeasti itseensä. Pesällinen puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja Tulikivi-uuni luovuttaa miellyttävää säteilylämpöä noin vuorokauden ajan.

Tulikivi Green W10 -vesilämmitysjärjestelmällä saadaan lisää ekologista tehoa kodin lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen. Järjestelmän sydämenä toimii Tulikivi- tai Kermansavi-uuni, johon asennetaan lämmönsiirrinpaketti.

Kermansavi-uunit saat Tulikivi-studiolta

Asiantuntevat Tulikivi-studiot ja Tulikivi-pisteet palvelevat sinua kautta maan. Opastamme sinua oikean tulisijan valinnassa. Voit myös pyytää tarjouksen mahdollisista muista töistä: vanhan uunin purkamisesta, hormin tai palomuurin korjauksesta, edus- tai lattialaatoituksen asennuksesta – mitä ikinä tarvitsetkin. Tarvittaessa teemme ilmaisen kotikäynnin.

Kermansavi-uunit toimitetaan kotiin täysin valmiina, tulitikut käteen –periaatteella. Uunimestari vastaa, että uusi tulisijasi toimii moitteetta. Hän selvittää sinulle uunin käytön niksit ja muutkin hienoudet. Ja kaupan päälle saat vielä lämpimän tunnelman. Kermansavi-uuneilla on viiden vuoden takuu.

Noora-takkaleivinuuni.Noora-takkaleivinuuni.

Kermansavi-uunit

  • Jokaisessa Kermansaven uunissa voi nähdä aidon, perinteisen kädenjäljen. Kaakelit, koristeet ja muut lisävarusteet syntyvät käsityönä.

  • Kermansaven kaakeliuuneissa on kaksirunkorakenne. Se tekee uuneista kestäviä, tehokkaita ja miellyttäviä käyttää.

  • Uunien runko koostuu keraamisista, hyvin varaavista Celsiuselementeistä. Siksi Kermansaven uuneissa puu palaa korkeassa lämpötilassa erittäin hyvin. Samalla puuta kuluu vähemmän, ja palamisen hyötysuhde pysyy korkeana.

  • Kaksirunkorakenteen ansiosta ja ns. kuorellisena tulisijana Kermansavi-uunien pintalämpötila pysyy myös miellyttävänä ja turvallisen alhaisena.

  • Malliston muunneltavuus on lähes rajaton.

  • Tulipesään kuuluu vakiovarusteena grilliritilä.

  • Kaikille Kermansavi- uuneille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnus


Suunnittele uunisi netissä Uuniräätälillä

Uuniräätäli mahdollistaa nyt oman tulisijan suunnittelun kotoa käsin. Sen avulla voit helposti suunnitella, millainen uuni sopii kotisi sisustukseen. Voit suunnitella uunisi valmiista koristeosista, muuttaa kaakeliväriä ja uunin korkeutta tai vaihtaa luukkuja. Kolmiulotteisten mallikuvien avulla voit katsoa miltä uuni näyttää eri kulmista. Tutustu Uuniräätäliin osoitteessa: www.uuniraatali.fi

 
Julkaistu
12.6.2012