Jalotakan kotimaiset JT teräshormit

Jalotakan kotimaiset JT teräshormit soveltuvat kaikkiin puilla lämmitettäviin tulisijoihin, joiden savukaasujen maksimilämpötila on 600 astetta.

Jalotakan teräshormien modulaarinen rakenne mahdollistaa erilaisten rakennusten erityispiirteiden huomioimisen. Teräshormistojen moduulien kokoja on myös mahdollista määritellä.

Teräshormisto on helppo asentaa. Hormisto on rakenteeltaan kevyt, joten se ei tarvitse vaativia perustuksia. Sisä- ja ulkoputkien liitostapa mahdollistaa helpon ja nopean asennuksen.

Monipuolinen ja mukava

Jalotakan kotimaiset teräshormit soveltuvat useisiin eri uunityyppeihin. Hormistot sopivat puilla lämmitettäviin tulisijoihin ja ovat CE-markittyjä tuotteita. Tämä takaa tuotteiden korkean laadun sekä turvallisuuden.

Teräshormien modulaarinen rakenne mahdollistaa erilaisten rakennusten erityispiirteiden huomioimisen. Teräshormistojen moduulien kokoja on myös mahdolista määritellä.

Savupiipun eristetyn osan kokonaispituus voi olla 2-15 m. Suomen rakennusmääräyskokoelma (E3) antaa ohjeet piipun suojaetäisyyksistä ja vähimmäiskorkeudesta katolla.

Perustoimituksessa kaikki tarvittava

Hormistopaketti sisältää kaikki asennuksessa tarvittavat osat. Hormit on helppo asentaa itse niiden mukana tulevien selkeiden asennusohjeiden avulla. Hormistopaketti on mahdollista saada myös asennettuna Jalotakan kattavan asentajaverkoston kautta.

 
Julkaistu
26.10.2010