Teetä kotiisi lämmitysremontti – säästät energiaa ja luontoa

Oletko huolissasi energian kulutuksesta? Kauhistuttaako sähkön hinnan nousu? Haluatko omalta osaltasi huolehtia luonnosta ja käyttää ympäristöystävällisempää lämmönlähdettä?

Vaihto vesikiertoiseen lämmitykseen

Vaihtaessasi lämmitysjärjestelmää vesikiertoiseen lämmönjakoon et ole riippuvainen vain yhdestä energiamuodosta ja sen hintakehityksestä. Kun lämpö jaetaan huoneisiin vesikiertoisten pattereiden tai lattialämmitysputkien avulla voidaan valita mikä tahansa lämmönlähde.

Vaihtoehtoja on monia:

 • maalämpö
 • kaukolämpö
 • ilma- ja vesilämpö
 • öljy ja bioöljy
 • kaasu ja biokaasu
 • puu-/pellettilämpö
 • aurinkolämpö

Vanhan patteriputkiston uusiminen

Lämmitysputkiston uusimistarpeita saattaa olla myös vesikiertoisella järjestelmällä varustetuissa taloissa. Putkien kuntoa on syytä epäillä erityisesti vanhahkoissa, yli 30 vuotta vanhoissa taloissa silloin, kun putket on vedetty alapohjan sisään.

Uponor-komposiittijärjestelmä on todettu laadukkaaksi ja luotettavaksi ratkaisuksi tuhansissa käyttövesi- ja patteriverkoston saneerauksissa. Komposiittiputki on monikerrosputki, jossa yhdistyvät muovi- ja metalliputken hyvät ominaisuudet. Putket asennetaan seinän pintaan, jolloin rakenteita ei tarvitse rikkoa ja remontti valmistuu nopeasti.

Uponor-lämmitysremontin asennuksen osuuden voi vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksenä.

Näin pääset alkuun

 1. Täytä lähtötietolomake. (Huom. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.)
 2. Alueellasi toimiva Uponor-verkostoon kuuluva urakoitsija ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi veloituksettomasta kartoituskäynnistä.
 3. Saat urakoitsijalta tarjouksen.
 4. Jos hyväksyt tarjouksen, urakka alkaa sopimananne ajankohtana.

Lisätietoa ja lomakkeen löydät täältä

 
Julkaistu
19.10.2010