• Etusivu
  • LVI

Boschin ilmaaja kerää nurmikoltasi sammaleen pois

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 17.07.2018
201010_23323.jpg

Sammal kerätään tehokkaasti pois.

Sammaloituminen on yksi pihanurmikon keskeisistä ongelmista: Liian varjoinen paikka, hapan maaperä ja vuosien saatossa väistämättä tapahtuva tiivistyminen mahdollistavat sammaleen kasvun, ja nurmiheinien on pakko väistyä.

Boschin hieno AVR 1100 -nurmikon ilmaaja Powerdrive™-moottoreineen ja "Jet-Collect"-järjestelmineen möyhii maaperää sekä kerää ja kuljettaa sammaleen ja tiivistyneen nurmihuovan jätteet voimakkaalla ilmavirralla kokoojasäiliöön. Mikään ei tukkeudu.

Tilaa Jäsentukusta!

Viimeistelyleikkuri ilmaa nurmikon pohjan

Innovatiivinen "Jet-Collect"-järjestelmä jaloterästerineen
Innovatiivinen "Jet-Collect"-järjestelmä jaloterästerineen
  • Tehokas: tehokkaan 1100 W:n Powerdrive™-moottorin ja patentoidun "Jet-Collect"-keräysjärjestelmän yhdistelmä mahdollistaa nopean ja tehokkaan nurmikon ilmaamisen.
  • Voimakas: ainutlaatuinen "Jet-Collect"-keräysjärjestelmä jaloterästerineen ja erikoisine tuuletuskanavineen takaa nopean ja perusteellisen sammaleen ja peittävän nurmihuovan poistamisen.
  • Käytännöllinen: suuri 50 litran kokoojasäiliö kerää suuren määrän, mutta mahtuu pieneen tilaan taitettavan sankakahvan ja kokoontaitettavan kokoojasäiliön ansiosta: korkeus vain 40 cm.
Leikkausleveys on 32 cm.
Leikkausleveys on 32 cm.
Laite menee pieneen tilaan.
Laite menee pieneen tilaan.

Nurmikon paikkauskylvöt voi tehdä ilmattuun maahan. Vakoihin kannattaa myös ripotella hiekkaa ja lannoitetta maan kunnon parantamiseksi.

Tekniset tiedot

  • Moottorin teho: 1.100 W
  • Telajärjestelmä: 14 pyörivää jaloterästerää
  • Työskentelyleveys: 32 cm
  • Työstökorkeus: +5/0/-5/-10 mm
  • Työskentelykorkeuden säätö: 4-kertainen
  • Kokoojasäiliön tilavuus: 50 l
  • Paino: 9,9 kg

Lisää nurmikon hoitamisesta
Bosch ilmaaja pohjustaa maan uutta nurmikkoa varten.
Bosch ilmaaja pohjustaa maan uutta nurmikkoa varten.

Rakentaja.fi video loppuu

Robert Bosch Oy / Työkalut
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20236_82314.jpg
Uutta ilmettä kylpy­huoneeseen valais­tulla peilillä - tutustu uusiin ominaisuuksiin
Kylpyhuoneen keskeisin elementti on peili, joka tuo osaltaan tyyliä tilaan. Muodon ja koon lisäksi Led-valoin varustettu peili vaikuttaa säätyvällä valaistuksellaan tilan tunnelmaan. Vaihtoehtoja ja eri ominaisuuksia kannattaa vertailla ennen hankintaa, jotta peili palvelee parhaiten omia käyttötarpeita ja sopii sisustukseen.
20236_82276.jpg
Paras autotalli kestää sukupolvelta toiselle: nappaa asiantuntijan vinkit toteutukseen
Alkaako tila loppua kesken vanhasta autotallista? Mistä löytyisi lisää säilytystilaa tavaroille? Perheen kaikki harrastevälineetkin pitäisi saada säilöön säiden armoilta. Jos olet aikonut rakentaa autotallin tai -katoksen, niin NYT on oikea aika toteuttaa suunnitelmat, ettei syksyn ja talven tullen iske hätä säilytyspaikoista. Kun suunnitelmissasi on rakentaa autotalli tai autokatos, saat Smartialta juuri sellaisen ratkaisun ja rakennuksen kuin haluat. Lähes kaikki Smartia Oy:n toimittamat mallit ovat asiakkaan tarpeisiin räätälöitävissä.
20135_35128.jpg
Tulikiven tulisijat täyttävät maailman tiukimmat ympäristömääräykset
Tulisijojen CE-merkintä tulee pakolliseksi kesällä 2013Rakennustuotteiden CE-merkintä muuttuu kaikissa EU-jäsenmaissa pakolliseksi heinäkuussa 2013. Tulisijojen CE-merkinnän yksi edellytys on tuotteiden päästöjen hyötysuhteen ja paloturvallisuuden testaus ilmoitetussa laboratoriossa.Puun polttamisen kansainväliseen tutkimustyöhön aktiivisesti osallistuvan Tulikiven tulisijoilla on ollut jo pitkään CE-merkintä ja Tulikiven teknologia on hyväksytty ympäri maailman. Tulikiven tuotteet läpäisevät maailman tiukimmatkin päästönormit. Yhtiö on käynnistänyt myös hankkeen, joka tähtää suomalaisten tietoisuuden parantamiseen puun oikeaoppisesta polttamisesta sekä vanhojen korkeapäästöisten tulisijojen uudistamiseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton