Lajittele jätteet tyylillä

Keittiöjätteiden lajittelu käy vaivattomasti lähellä työpistettä. Stalan selkeä muotoilu ja toimiva mitoitus tekevät jätteiden lajittelusta käytännöllistä ja sujuvaa. Stalan jätelajitteluvaunut ovat tilatehokkaita ja mahtuvat helposti samaan keittiökaappiin pesupöydän alle. Vaihtoehtoisesti mallistosta löytyy malleja, jotka voidaan asentaa pesupöydän viereiseen kaappiin ergonomisesti sopivalle korkeudelle. Valkoiset, läpikuultavat jäteastiat yhdistettynä raikkaan vihreään ongelmajäteastiaan viestivät luonnon puhtaudesta ja ekologisuudesta.

Lisätietoa jätelajitteluvaunuista..

EkoLine ja EkoComboEkoLine ja EkoCombo

Lajittele lähellä työpistettä

Selkeälinjainen EkoCombo helpottaa keittiöaskareita. Keittiöjätteiden lajittelu käy vaivattomasti lähellä työpistettä. Oikein valitut materiaalit ja selkeä muotoilu tekevät vaunuista helposti puhdistettavat. Astiat ovat läpikuultavan valkoiset. Teräksiset kiskot liukuvat äänettömän kevyesti ja vaunu sulkeutuu pehmeästi kiskojen jarrutoiminnon ansiosta. Stalan EkoCombo mallistosta löytyy 80 cm, 60 cm ja 50 cm kaappiin sopivat tuotteet.

EkoComboEkoCombo

Jätelajittelun tilaihme

EkoLine mallistosta löytyy tilatehokkaat ratkaisut moneen tarpeeseen. Yksikerroksiset EkoLine jätelajitteluvaunut mahtuvat samaan allaskaappiin pesupöydän kanssa. EkoLinen lisävarusteena on saatavissa ovimekanismi. Sen avulla roska-astiat liukuvat ulos, kun kaapin ovi avataan. Jätelajitteluvaunujen asennus on helppoa ja yksinkertaista. Ruuvaat vain vaunun pohjakiskot kiinni alakaapin pohjalle, nostat vaunun paikoilleen ja tuote on käyttövalmis.

EkoLine malliston kaksikerroksiset mallit Eko2-2 sekä Ekosystem2-2 ovat todellisia tilansäästäjiä. Malleissa on neljä 10 litran jäteastiaa kahdessa tasossa, ja tilaa nämä mallit vievät leveydeltään vain 20 cm.

EkoLineEkoLine
 
Julkaistu
27.5.2011