Uudenlainen vaihtoehto vapaa-ajanasunnon hankintaan

Garden & Bungalows tarjoaa urbaanin, mutta samalla perinteikkään vapaa-ajanviettotavan. Lähtökohtana on kehittää ja rakentaa ekologisia ja hintatasoltaan edullisia vapaa-ajan asuntoja, moderneja ryhmäpuutarha-alueita.

Suunnittelun lähtökohtana on valituille arkkitehdeille suunnatut ideakilpailut, joiden avulla haetaan uusia innovatiivisia ratkaisuja ryhmäpuutarha-alueiden toteutukseen. Tällä tavoin jokaisesta Garden & Bungalows'n toteuttamasta kohteesta syntyy uniikki kokonaisuus.

Jokainen rakennettu kylä on sen puutarhureiden oma pakopaikka kaupungin sykkeestä. "- Paratiiseja, keskellä kaupunkia"

Keskeisempiä arvoja on ekologinen ajattelu. Garden & Bungalows haluaa hyödyntää tulevaisuuden innovaatioita rakentamisessa, sekä samalla kunnioittaa pitkiä siirtolapuutarhaperinteitä.

Yhteistyö paikallisten siirtolapuutarhyhdistysten kanssa takaa, että myös yhdistysten jäsenet pääsevät vaikuttamaan alusta asti hankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Arvomaailma

Garden & Bungalows tekee monipuolista kehitystyötä ryhmäpuutarha-alueiden parissa. Tässä muutamia keskeisiä asioita, jotka kuvastavat arvomaailmaa modernien ryhmäpuutarha-alueiden rakennuttamisessa.

  • Uusiutuvan energian hyödyntäminen ryhmäpuutarha-alueiden energiatarpeen tyydyttämisessä
  • Ekologiset ja laadukkaat rakennusmateriaalit
  • Ekologinen rakennuttamisstrategia
  • Luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen rakennushankkeissamme
  • Ryhmäpuutarha-alueiden keskeinen sijainti
  • Arkkitehtooniset ratkaisut, joiden avulla mökeistä sekä alueista pyritään luomaan erityisen viihtyisiä ja toimivia kokonaisuuksia
  • Turvallinen ja huoleton ratkaisu vapaa-ajan asunnon hankintaan
GB Group Oy
Niittyläntie 2
00620 Helsinki
 
Julkaistu
24.9.2010