Lemmikkien ulkoiluttajien ja lapsiperheiden paras ystävä: Kurasyöppö

Suomen ensimmäinen ja tunnetuin kura-allas Kurasyöppö on lapsi- ja koiraperheiden paras ystävä. Kurasyöppöä valmistetaan kolmea eri kokoa ja kymmentä mallia.

Kotien kurahuollon apulaiseksi suunniteltu Kurasyöppö on kehitetty yhteistyössä VTT:n kanssa. 1990-luvun alkupuolelta saakka valmistettu Kurasyöppö on edelleen alansa markkinajohtaja Suomessa.

Paras paikka Kurasyöpölle on sisäänkäynnin edessä tai sen välittömässä läheisyydessä. Myös erillinen kuraeteinen tai vesieristetty kodinhoitohuone ovat hyviä vaihtoehtoja. Kurasyöpön voi sijoittaa myös kuistille.

Lisätietoa Kurasyöpöstä...

Paras paikka Kurasyöpölle on sisäänkäynnin edessä tai sen välittömässä läheisyydessä, erillisessä kuraeteisessä tai vesieristetyssä kodinhoitohuoneessa.Paras paikka Kurasyöpölle on sisäänkäynnin edessä tai sen välittömässä läheisyydessä, erillisessä kuraeteisessä tai vesieristetyssä kodinhoitohuoneessa.

Kurasyöppö pitää sisätilat siisteinä. Hiekka ja muu lika valuu veden mukana altaassa olevaan sakkakoriin. Sakkakorin ansiosta viemäri ei tukkeudu. Maxi- ja Midi-mallit on saatavana myös tilavammalla sakka-astialla varustettuna.

Malli Mini on 400 x 600 mm, Midi 500 x 800 mm ja Maxi 600 x 1200 mm. Erikoistilanteessa Kurasyöppöjä valmistetaan myös mittojen mukaan.

Tuote sopii klinkkeri- ja muovilattioille. Kurasyöppö on huomioitava rakennusta suunniteltaessa ja muistettava mainita lvi-suunnittelijalle sekä -urakoitsijalle. Kurasyöppö tarvitsee viemäriliitännän ja sen yhteyteen on suunniteltava vesipiste harjahanalla. Kurasyöppö asennetaan lattiavalun yhteydessä.

SakkakoriSakkakori

Liukastumisen estämiseksi Kurasyöpön teräksisen säleritilän yläpinta on ruudutettu. Hygieeninen lattia-allas on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ilman hitsaussaumoja ja sen nurkat on pyöristetty.

Altaassa on mallista ja käyttökohteen tarpeista riippuen joko muovinen sakkakori tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu sakka-astia ja pönttökaivo estämässä lika-ainesten kulkeutumisen viemäriin. Erikoistilauksesta Kurasyöppö voidaan varustaa jopa ajoneuvon kestävällä rst-ruuturitilällä.

Hygieeniseksi muotoillun Kurasyöpön huolto on helppoa. Lika ei kerry saumattoman altaan pyöristettyihin nurkkiin. Sakkakori tai sakka-astia on helppo nostaa pois paikoiltaan ja tyhjentää.

Kurasyöpön pinta...Kurasyöpön pinta...
... ei ole liukas.... ei ole liukas.

Uponorin Vieser

Kurasyöpön lattiakaivo on Uponorin Vieser.
Lattiakaivojärjestelmän muodostavat lattiakaivon ja korokerenkaan lisäksi vedeneristyslaippa sekä järjestelmään yhteensopivat tyylikkäät kansistoratkaisut. Kannet ovat muovista tai ruostumattomasta teräksestä pyöreitä tai nelikulmaisia.

Tiloihin, joissa lattiakaivon käyttö on vähäistä tai satunnaista, on saatavana jousiläpällinen Vieser-Stop –erikoisvesilukko. Lattiakaivojärjestelmän asennus on tyyppihyväksynnän mukainen, kun kohteessa käytetään ainoastaan Vieser-lattiakaivojärjestelmään kuuluvia tuotteita.

Vieser-lattiakaivojärjestelmästä löytyy sopiva kaivo jokaiseen kohteeseen. Tuotesarjaan kuuluu kaksi vaakakaivomallia, kaksi matalaa vaakakaivoa, kaksi pystykaivoa ja kuivakaivo. Kaikissa malleissa on alaslaskettu laippa, jonka ansiosta kaivo on helppo asentaa sekä betoni-että puulattiaan. Lisäksi kaivojen lähtöputki on lähellä lattiapintaa, joten putkikaltevuudelle jää enemmän tilaa. Vieser -lattiakaivojärjestelmään kuuluvien tuotteiden asennuksessa ei tarvitse käyttää työkaluja, sillä ruuvikiinnitykset on korvattu älykkäillä kiinnitysratkaisuilla.
 
Julkaistu
28.9.2010