STALA*Desire MONOreunaaltaat

STALA*Desire mallisto uudistuu kahdeksalla tyylikkäällä allasmallilla. Tilavissa altaissa on tuttu vedenvirtaamista edistävä pohjamuotoilu. Altaiden muotoilua täydentää puhdaslinjainen, tyylitelty ylivuoto.
Desire -malliston varusteisiin kuuluvat ruostumattomasta teräksestä valmistettu valutustaso, silikonialusta sekä lämpökäsitellystä koivusta valmistettu leikkuulauta muovitassuilla. Monipuoliset keittiövarusteet sisustavat ja tuovat keittiöön käytännöllisyyttä.

Desire -altaissa on laadukas ja viimeistelty MONOreuna, joka sopii kaikkiin asennustapoihin: päältä-, alta- ja huullosasennukseen.

STALA*Desiressä yhdistyvät saumattomasti toiminnallisuus ja tyylikkyys.

Listätietoa STALA*Desire-altaista
STALA*Desire G52-60STALA*Desire G52-60

STALA*Cut&Cook vapauttaa keittiötekemisen

Kätevästi paikasta toiseen kokin ja tilanteen mukaan siirtyvä STALA*Cut&Cook on kodin ja keittiön monitoimialusta. Cut&Cookin kolme osaa - terästaso, silikonialusta ja leikkuulauta - auttavat ruuan valmistuksessa, leivonnassa, kattauksessa ja tarjoilussa. Helposti pinottava STALA*Cut&Cook suojaa tasopintoja, yhdistyy eri altaiden ja keittiökalusteiden kanssa ja tarjoaa tehokkuutta niin keittiötekemiseen kuin puutarhajuhliinkin. Ihanteellinen työskentelyalusta siirtyy mukanasi kaikkialle.

Tilaa Jäsentukusta STALA*Cut&Cook-keittiötarvikkeita.

STALA*Cut&CookSTALA*Cut&Cook
 
Julkaistu
28.9.2010