Bosch PLL 360 linjalaser – vaaitukset nopeasti ja tarkasti

Miksi tuskailisit vaaitustöiden kanssa? Boschin innovatiivinen uutuus, PLL 360 linjalaser tekee työskentelystä uskomattoman helppoa varmistaen, ettet tee harmillisia, mutta helposti vältettäviä virheitä.

PLL 360 linjalaser heijastaa erittäin hyvin näkyvän laserlinjan. Laite näyttää vaakasuorat 360 asteen linjat sekä ristilinjat, pystysuorat ja määritellyt linjat 0,4 mm/m tarkkuudella. PLL 360:n säde on 20 metriä, joten se heijastaa 10 metriä suuntaansa. PLL 360 on koko huoneistossa monipuolisesti käytettävä laser, sillä se näyttää niin seinien, katon kuin lattioidenkin linjat. Jokaista haluttua laserlinjaa voidaan määrittää helposti napin painalluksella. Näin voit esimerkiksi suunnata taulut helposti yhdensuuntaisiksi portaiden kanssa.

Kaiteiden ja taulujen asentaminen portaikkoon on nyt helppoa.Kaiteiden ja taulujen asentaminen portaikkoon on nyt helppoa.

Monipuolinen ja helppokäyttöinen

Laitetta on erittäin helppo käyttää, sillä hallitset sen kaikki toiminnot vain kolmella napilla - on/off –painikkeen, tila-painikkeen sekä painikkeen, jolla deaktivoidaan automaattinen tasaustoiminto kallistettua laserlinjaa käytettäessä, avulla. Kolme yksinkertaista symbolia näyttävät selkeästi tekemäsi valinnat.

PLL 360 linjalaserin avulla asennat pistorasiat, valonkatkaisijat, väliseinät, boordit, laatat, liukuovet ja lukemattomat muut kodissa suoria linjoja vaativat kohteet nopeasti ja varmasti. Laite näyttää tarvittaessa myös yhtä aikaa sekä pysty- että vaakasuoran laserlinjan, mistä on apua esimerkiksi liukuovien asennuksessa. Erittäin suuren aukkokulmansa ansiosta PLL 360 on äärimmäisen monipuolinen ja sillä on entistä enemmän käyttökohteita.
PLL 360 linjalaser.PLL 360 linjalaser.

Boschin avulla olet tarkempi ja nopeampi

Innovatiivinen, alle neljässä sekunnissa itsevaaittuva lasertekniikka mahdollistaa tarkan ja miellyttävän työskentelyn. Laitteen mukaan voit valita säilytyskotelon, seinäpidikkeen tai 1,5 metrin alumiinijalustan. PLL 360:n kompaktin koon ansiosta myös laitteen säilyttäminen on vaivatonta. Bosch tekee remontistasi helpomman, tarkemman ja nopeamman!

Myös boordit asettuvat kauniisti paikoilleen PLL 360:n avulla.Myös boordit asettuvat kauniisti paikoilleen PLL 360:n avulla.
PLL 360 näyttää sekä pysty- että vaakasuoran linjan, mistä on apua mm. laatoituksessa.PLL 360 näyttää sekä pysty- että vaakasuoran linjan, mistä on apua mm. laatoituksessa.
 
Päivitetty
21.9.2010