Asennustarvikkeet ja -kalusteet

Asennuskalusteiden valmistuksella on Suomessa jo pitkät perinteet. Tuotteita on kehitetty pitkäjänteisesti yhdessä käyttäjäkunnan kanssa ja tuloksena on monipuoliset, laadukkaat ja asentajaystävälliset asennuskalusteet.

Asennuskalustesarjat
Asennuskalusteet ovat helppoja asentaa, toimintavarmoja ja turvallisia. Mallistoja laajennetaan ja tuotteita kehitetään jatkuvasti säilyttäen yhteensopivuus ja saatavuus myös tulevaisuudessa. Kalustevalikoimasta löytyy jokaiseen kotiin ja liikerakentamiseen sopiva ratkaisu.

• Impressivo
Impressivo-sarja sisältää kaikki rakentamisessa tarvittavat toiminnot kytkimistä KNX-taloautomaatio tuotteisiin, merkinantotuotteisiin kuin myös johtokanaviin. Sarja sopii niin uppoon, pintaan kuin kuivaan tai kosteaan tilaan.

• Jussi
Jussi-sarjan tuotteissa yhdistyy ajaton muotoilu laajaan valikoimaan. Jussi sopii kuivaan tilaan niin uppoon kuin pintaakin. Jussi sopii myös johtokanaviin ja sopivat tuotteet löytyvät myös merkinantotuotteisiin.

• Kosti
Kosti on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin. Ne on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä raaka-aineesta.
Impressivo axcent on korkealaatuinen ja täysmuovinen peitelevysarja. Saatavilla on 1-5 -aukkoiset peitelevyt 1-osaisille kojeille.Impressivo axcent on korkealaatuinen ja täysmuovinen peitelevysarja. Saatavilla on 1-5 -aukkoiset peitelevyt 1-osaisille kojeille.

Sama runko kaikissa tuotteissa

Impressivo-, Jussi- ja Kosti-kalusteissa käytetään samoja runkoja kaikissa tuotteissa. Jussi- ja Impressivo-kalusteiden muoviosat voidaan vaihtaa keskenään vaihtamatta koko kalustetta. Molempien sarjojen monipuoliset peitelevyt, kytkin- ja painikerunkojen matala rakenne, tukeva asennusrengas ja monet muut yksityiskohdat tekevät niiden asennuksesta helppoa ja nopeaa.

Kalustevalikoimasta löytyy jokaiseen kotiin sopiva ratkaisu.Kalustevalikoimasta löytyy jokaiseen kotiin sopiva ratkaisu.
Asennuskalusteet ovat helppoja asentaa, toimintavarmoja
ja turvallisia.Asennuskalusteet ovat helppoja asentaa, toimintavarmoja ja turvallisia.
 
Päivitetty
8.11.2010