Sähkötarjouskilpailutus on ratkennut, tarkista paljonko sinä säästät!

Järjestyksessään kymmenes sähköenergian ostoyhteenliittymä on ratkennut. Tarjouspyynnöt lähetettiin tällä kertaa 13:lle kilpailukykyisimmälle energiatoimittajalle. Kolmen kärki tarjouksissa erottui melko selvästi muista ja erot eri tarjoajien välillä nousivat yllättävänkin korkeiksi. Suurimmillaan ero nousi yli 23 %:n.

Edullisimman tarjouksen sekä yleis- että aikasähköllä teki viime kertaiseen tapaan Lahti Energia Oy, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1907 asti jolloin perustettiin Lahden kaupungin sähkölaitos. Kausisähkön osalta halvimmaksi ylsi tällä kertaa Kraft & Kultur, Finland jonka kaikki sähkö on sitä vihreää sähköä.
Tarjoushintoja emme edelleenkään saa julkistaa, tosin jokainen tästä eteenpäin menevä näkee oman tilanteensa ja tarjouksen mukaiset hinnat tarkistuksen yhteydessä. Aika- ja kausisähköä käyttäville tiedoksi, että mittaustapa ei muutu yhtiötä vaihdettaessa vaan mittaustapa säilyy entisellään.

Huomiothan, että saatu tarjous päättyy jo maanantaina 20.09.2010 kello 12:00, mitä ennen on siis mahdolliset sopimusilmoitukset tehtävä.

SÄHKÖTARJOUSAIKA ON PÄÄTTYNYT !

En ole vielä jäsen, liity tästä

Tarjousten sopimusaika 2 vuotta kiinteällä hinnalla

Sopimusten pituus oli jo tarjouspyynnöissä pyydetty mitoittamaan kaksivuotiseksi, eli hinta on sopimuksen teon jälkeen kiinteä seuraavat 24 kuukautta.

Myös määräaikaisen sopimuksen omaavat voivat tulla mukaan, mikäli määräaikaisuus nykyisen yhtiön kanssa loppuu viimeistään 31.10.2010.

Miten tarkistan oman tilanteeni?

Tämän sivun lopussa olevasta linkistä voit helposti tarkistaa onko tarjous edullisempi kuin nykyisen sähkön myyjäsi tarjoama sopimus. Tarkistusta varten tarvitset jonkin aiemmista sähkölaskuistasi sillä siitä selviävät helpoiten tarvittavat tiedot, eli enrgian vuosittainen kulutusmäärä ja nykyinen energiahinta sekä kuukausittainen perusmaksusi. Kyseiset tiedot löydät siis helpoiten sähkölaskustasi.

Mikäli laskuri osoittaa sinulle säästöä, voit samantien ilmoittaa halukkuutesi energiayhtiön vaihtoon. Varmista kuitenkin ennen sitä, että nykyinen sopimuksesi mahdollistaa yhtiön vaihtamisen, ts. että se on joko toistaiseksi voimassa oleva, tai että sopimusaika on muuten katkolla viimeistään 31.10.2010 mennessä. Mikäli hyväksyt sopimuksen, Lahti Energia (tai vaihtoehtoisesti kausisähkön ollessa kysymyksessä Kraft & Kultur) huolehtii irtisanomisen vanhaan yhtiöösi, eli sinun ei tarvitse ko. asian puitteissa tehdä mitään.

Huomioi myös, että ilmoituksesi on hyväksymisesi jälkeen sitova ja vanhan sopimuksesi irtisanominen lähtee liikkeelle heti. Sähkönmyynnin kilpailuttamiseen liittyvän mittarin luenta on kerran vuodessa maksuton, joten asiakkaalle ei aiheudu yhtiön vaihdosta mitään ylimääräisiä kuluja.

Tarjous koskee vain energian osuutta, sähkön siirto ei siis ole edelleenkään kilpailutettavissa ja se tapahtuu aina sen paikallisen sähköyhtiön toimesta, joka hallitsee jakeluverkkoa. Sähkön siirtohintaan ei myöskään vaikuta se keneltä itse energian ostaa, eli se ei vaihdon vuoksi nouse.

Tämä tarjous on voimassa vain näiden sivujen kautta tehtyihin sopimuksiin.

Mikäli et kuitenkaan halua vaihtaa yhtiötä, toivomme että ilmoitat myös siitä rastittamalla kohdan "Ei, en halua vaihtaa sähkömyyjääni".

Tarjous avoinna kaikille lukijoillemme

Tarjous on todella edullinen, joten oma tilanne kannattaa tarkistaa pikaisesti ja tarvittaessa hyväksyä sopimus. Tarjous on nyt avoinna vain jäsenillemme mutta koska jäsenyytemme on täysin ilmaista voit ilmoittaa asiasta myös tuttavillesi ja auttaa näin myös heitä saamaan säästöä sähkölaskuihinsa.

SÄHKÖTARJOUSAIKA ON PÄÄTTYNYT !

En ole vielä jäsen, liity tästä
Tässä kaikki tällä erää.
Onnea kaikille niille jotka saavat tämän kilpailutuksen avulla pienennettyä sähkölaskunsa suuruutta. Ja vaikka omien tarkistuksieni mukaan hinta on tällä hetkellä halvinta mitä Suomesta on saataville niin onnellisia olkaa myös Te joille tämänkertaiset tarjoukset eivät voineet säästöä tuoda, sillä ilmeisesti käytätte aiemman määräaikaisen sopimuksen turvin todella edullista energiaa.

Rakentavin & Remontoivin terveisin
Pentti Teponoja
kehitysjohtaja
pentti.teponoja@rakentaja.fi


 
Julkaistu
22.4.2010