Tunnelma lämpenee sisustustakalla

Tulikiven uudet sisustustakat yhdistävät selkeän, ajattoman muotoilun edistykselliseen polttotekniikkaan ja käytön helppouteen. Virtaviivaisten sisustustakkojen luukku aukeaa suoraan ylöspäin. Luukkua kehystää luonteeltaan elävä antiikkiharjattu vuolukivipinta.

Ylöspäin avautuvat lasiluukut näyttävät komeasti tulen roihun

Sisustustakkojen suoraan ylöspäin avautuvat, avarat lasiluukut näyttävät komeasti tulen roihun. Takoissa on panostettu voimakkaasti muotoiluun, jonka on suunnitellut taiteilijaprofessori Hannu Kähönen. Ajattoman selkeä muotokieli korostaa takkojen luonnollista, karheaa vuolukivipintaa.

Sisustustakat on suunniteltu moduuliratkaisulla, joka tuo muunneltavuutta malleihin. Nietasta ja Kaidasta onkin valittavissa eri malliversioita. Moduuleilla on mahdollista lisätä takan korkeutta tai liittää sen viereen vuolukivipenkki, joka sopii myös halkojen säilytykseen. Takoissa on sekä kevyitä tunnelmanluojia että suurienkin huoneistojen lämmönlähteiksi sopivia malleja.

Tulikivi Kaita.Tulikivi Kaita.

Sisustustakan voi asentaa kulmaan, suoralle seinälle tai vaikka tilanjakajaksi keskelle lattiaa. Keveimmät sisustustakat käyvät alustan kanssa myös puurakenteisen lattian päälle tai talon toiseen kerrokseen.

Sisustustakat ovat erittäin helppokäyttöisiä. Automaattinen ilmansäätö huolehtii palamisilman syöttämisestä tulipesään, mikä takaa kauniin ja puhtaan palamisen. Lämmittäjän toimeksi jäävät vain puiden lisäys ja tunnelmasta nauttiminen. Sisustustakkojen tuottama lämpö on vuolukivikuoren ansiosta miellyttävää ja pehmeää.

Tulikivi Nietta.Tulikivi Nietta.
 
Julkaistu
18.10.2010