Jätevesiratkaisu valmiiseen mökkipihaan!

Uponor-harmaavesisuodatin mökki soveltuu harmaille eli pesu- ja talousjätevesille. Mökillä voi kuitenkin olla mukavuuksia kuten pyykinpesukone, tiskikone tai suihku. Vain wc-vesiä ei saa suodattimeen laskea vaan ne pitää käsitellä erikseen.

Lisätietoa jätevesien käsittelystä..

Tutkittua turvepuhdistutekniikkaa

Suodattimen toiminta perustuu yleisesti maailmalla käytettyyn turvesuodatukseen. Harmaavesisuodattimessa käytettävä turve on kotimaista turvetta, jolla on hyvät ja luotettavat käyttöominaisuudet harmaiden vesien puhdistukseen. Turve on valittu ja esikäsitelty erityisesti jätevesien puhdistamiseen.

Sijoita mihin vaan

Järjestelmän asennus ei vaadi enää pihan myylläämistä, puiden kaatamista ja puutarhan uudelleen järjestämistä. Harmaavesisuodattimen voi sijoittaa mihin vain. Vaihtoehtoja on runsaasti
 
  • Kokonaan maanpinnan yläpuolelle - esim. kompostin viereen, kallion päälle
 
  • Kokonaan maan alle - esim. kukkapenkkiin maisemoitu, nurmikon alle
 
  • Osittain maan alle - esim. terassin alle, rinteeseen

Helppoa mökkeilyä

Harmaavesiuodattimen mukana tulevat kaikki asennusosat, tarvikkeet, ohjeet ja suodinturpeet. Kuljetat sen helposti mökille peräkärryssä tai jopa veneessä. Suodattimen asennuksessa menee vain 2 tuntia eikä siihen tarvita koneita, erikoistyökaluja tai ammattimiehiä. Huoltotoimiksi riittää suodatinturpeen vaihto joka 100. käyttöpäivä tai vähintään kerran kolmessa vuodessa. Vedenjakolevy puhdistetaan vain tarvittaessa. Suodatusturvetta voi hankkia lisää lähimmältä Uponor-jälleenmyyjältä. Käytetyn turve-erän voi käyttää hyödyksi esim. maanparannus aineeksi.

Helppo ja nopea asentaa

Rakentaja.fi-seuratakohteeseen Luvialle asenettiin Uponor harmaavesisuodatin. Selkeillä ohjeilla työ sujui ripeästi eikä ulkopuolista työvoimaa tarvittu.

Katso tästä asennuskuvat

Tilaa Uponor harmaavesisuodatin Jäsentukusta
 

Uponor harmaavesisuodatin soveltuu harmaille eli pesu- ja talousjätevesille.Uponor harmaavesisuodatin soveltuu harmaille eli pesu- ja talousjätevesille.

Jätä yhteydenottopyyntö jos jätevedenkäsittelyjärjestelmäsi kaipaa remontointia


 
Julkaistu
7.2.2012