Kastellille Asuntomessujen kunniakirja

Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Kuopion kaupunki ovat myöntäneet Kastelli-talot Oy:lle kunniakirjan tunnustuksena monipuolisesta messuesiintymisestä.

Kunniakirja on myönnetty Kastelli-talot Oy:lle monipuolisen talotyyppivalikoiman tuomisesta messuille sekä viiden kohteen näytteilleasettajana toimimisesta Kuopion Asuntomessuilla 16.7.-15.8.2010. Kunniakirja luovutettiin Asuntomessujen päätteeksi Kuopion Kastelli-kauppias Sakari Koposelle. Kuopion Asuntomessuilla Kastelli esitteli peräti viisi erilaista messukotia.

Monipuoliset Kastellit ihastuttivat

Kuopion Asntomessuilla pientalojen markkinajohtaja Kastelli halusi esitellä monipuolista talomallistoaan eri hintaluokissa. Arkkitehtien suunnittelimista Kastellin viidestä messutalosta kolme oli Economy-malliston taloja, jotka edullisuudellaan ja hinta-laatusuhteellaan ovat saavuttaneet suursuosion rakentajien keskuudessa. Messuvieraiden kiinnostus näkyi ja kuului myös vieraijoiden kommenteissa, joissa ihasteltiin Muuttovalmiiksi rakennettujen Economy-kotien toimivuutta ja laadukasta varustelua. Economyjen ohella Kastellin messumenestykseen vaikuttivat myös arkkitehti Erkki Eskelisen suunnittelema Villa Rosa (kohde 9) ja arkkitehti Kirsti Sintosen suunnittelema Plazia 169 (kohde 8). Pientalosuunnitteluun erikoistuneiden arkkitehtien suunnittelemissa kohteissa messuvieraat saivat toimivuuden ohella tutustua myös Kastellin ilmeikkyyteen sekä ratkaisuihin, jotka ovat edullisia ja vaivattomia toteuttaa Kastellin rakentamisjärjestelmällä.

Messut ylittivät tavoitteensa

Asuntomessujärjestäjien mukaan Kuopion messut ylittivät odotukset kävijämäärissä, myynnissä sekä tyytyväisyydessä. Kävijöitä messuilla oli 158 408, mikä ylitti viime vuoden Valkeakosken noin 142 000 kävijää kirkkaasti.

Asuntomessujen teettämän kävijätutkimuksen väliraportin mukaan messuvieraista 93 % oli Kuopion Asuntomessuihin kokonaisuudessaan melko tai erittäin tyytyväisiä.

Valtaosalla messuvieraista on mielessään asumiseen liittyviä aikomuksia: 30 % aikoo rakentaa tai hankkia uuden asunnon tai loma-asunnon, 70 prosentilla on mielessään asunnon korjaus, laajennus tai muut asumiseen liittyvät hankinnat.

>>Tutustu Kastellin Kuopion asuntomessutaloihin alla olevan linkin kautta:
 
Julkaistu
31.8.2010