Kurasyöppö sopii myös remontoitavaan kohteeseen

Kengissä ulkoa sisälle kulkeutuva hiekka ja kura saadaan puhdistettua pois heti oven sisäpuolella tai kuistilla. Seis Kurasyöpön päälle; kengät joko siihen tai suihkutus vielä, kun jalkineet ovat jalassa. Myös lelut, lemmikkieläimet, sadevaatteet, vaunujen ja rattaiden sekä pyörätuolien renkaat, autonrenkaat sekä harrastusvälineet saadaan puhdistettua heti tultaessa sisään.

Lemmikin jalkojen puhdistus ja renkaiden vaihdon Lemmikin jalkojen puhdistus ja renkaiden vaihdon

yhteydessä pesu onnistuu Kurasyöpön päällä näpsäkästi.yhteydessä pesu onnistuu Kurasyöpön päällä näpsäkästi.

Paras paikka Kurasyöpölle on sisäänkäynnin edessä tai sen välittömässä läheisyydessä. Myös erillinen kuraeteinen tai vesieristetty kodinhoitohuone ovat hyviä vaihtoehtoja. Kurasyöpön voi sijoittaa myös kuistille, varastoon, autotalliin.

Tuote sopii klinkkeri- ja muovilattioille. Irtokehyksinen Kurasyöppö on suunniteltu erityisesti laattalattialle. Kurasyöppö on huomioitava rakennusta suunniteltaessa ja muistettava mainita lvi-suunnittelijalle sekä -urakoitsijalle. Kurasyöppö tarvitsee viemäriliitännän ja sen yhteyteen on suunniteltava vesipiste harjahanalla. Malli valitaan käyttökohteen vaatimusten mukaan.

Kavika-kurasyöpön® vedeneristäminen on VTT:llä testattu NKB-tuotesäännön nro 17 mukaan. Testeistä ilmenee, että Kurasyöppö® saadaan 100% vedenpitävästi liitettyä betonilattiaan ja kaivoon, kunhan käytetään oikeita aineita ja menetelmiä. Testeissä on käytetty Kiilto Oy:n tuotteita.

Myös saneeraukseen

Vanhan talon käyttömukavuus paranee tietenkin, kun se päivitetään tämän päivän asukasta palvelevaksi. Kun kaikki suunnitellaan viimeisen päälle, myös kurahuoltoon kiinnitetään huomio. Kurasyöppö pystytään asentamaan remontin yhteydessä samalla tavoin kuin esim. uusi wc-pytty tai kosteisen tilojen korjauksen yhteydessä pesuhuoneeseen, isompaan wc:n tai kylpyhuoneeseen – ja arki helpottuu kummasti.
 
Julkaistu
24.8.2010