Tulikiveltä aidot luonnonkivet piharakentamiseen

Luonnonkivi mukautuu kodinrakentajan tahtoon

Tulikiven pihakivimallistossa on monenlaista muotoja ja kauniita luonnonmukaisia värejä. Malliston lohkopintainen graniittinen muurikivi käy muurien, pylväiden ja pilarien sekä sokkelien ja seinien verhoiluun. Kiveä voi käyttää myös pihojen pengerryksissä. Antiikkivuolukivi antaa tilaa mielikuvitukselle. Sen pinta on pehmeästi patinoitunut. Antiikkivuolukivi elävöittää pihan polut ja käytävät sekä taipuu kasvien istutusaltaaksi. Graniittiset noppa-, nupu- ja reunakivet sopivat hyvin antiikkivuolukiven seuraksi. Graniittisia kiviä saa myös valmiiksi verkkoon kiinnitettynä kolmessa eri muodossa; suorakaide, viuhka ja neliö. Liuskekivissä löytyy värivaihtoehtoja monivärisestä harmaaseen.

Tutustu pihakivimallistoon
 

Graniitti on komea ja kestävä pihakivi. Portaiden etupinnoissa on Musta Helmi –graniittia ja askelmissa on Harmaa Helmi –graniittia. Molemmat kivipinnat on poltettu.Graniitti on komea ja kestävä pihakivi. Portaiden etupinnoissa on Musta Helmi –graniittia ja askelmissa on Harmaa Helmi –graniittia. Molemmat kivipinnat on poltettu.
Muurikivi sulautuu hyvin ympäristöönsä ja se kestää vuodenajan rasitukset. Muuria verhoilee tumman harmaa graniittinen muurikivi. Kapeat vaakaosat on työstetty mittatilauksena.Muurikivi sulautuu hyvin ympäristöönsä ja se kestää vuodenajan rasitukset. Muuria verhoilee tumman harmaa graniittinen muurikivi. Kapeat vaakaosat on työstetty mittatilauksena.

Luonnonkivestä on moneksi

Tulikivi toteuttaa pihakivet myös mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suunnittelemme asiakkaan kanssa yhteistyössä vaikka kiviportaita, tukimuureja, suihkukaivorakenteita sekä muita erikoisrakenteita.

Ajaton, vahva ja rauhallinen Tulikivi Classic vuolukivimuuri rajaa pihan.Ajaton, vahva ja rauhallinen Tulikivi Classic vuolukivimuuri rajaa pihan.
Luonnonkivi mukautuu kasvihuoneen lattioihin ja reunakiveksi.Luonnonkivi mukautuu kasvihuoneen lattioihin ja reunakiveksi.

Luonnonkivi on pihan rakentamisessa aito ja arvostettu materiaali, joka nostaa kodin arvoa. Luonnonkivillä saa pihaan kestävän ja yksilöllisen ilmeen käytäviin, terassien ja patioiden lattioihin, portaisiin, vesi- ja kasvialtaisiin sekä kasvihuoneisiin.

Lisätietoa luonnonkivistä

Tulikivi Deco White koristekiviuutuus on näyttävä vesialtaissa ja istutuksissa. Vesialtaan reunat viimeistelee Kuru Grey –graniitti ja kasvialtaan harmaa muurikivi.Tulikivi Deco White koristekiviuutuus on näyttävä vesialtaissa ja istutuksissa. Vesialtaan reunat viimeistelee Kuru Grey –graniitti ja kasvialtaan harmaa muurikivi.
 
Julkaistu
20.3.2017