Varaa aika lattia-asiantuntijalta - Tammi uutuuksia

Nyt viimeistään on hyvä aika tehdä valintoja ja päätöksiä lattian- ja seinänpäällysteistä ja varmistaa tavaroiden saatavuus. Karelia-Upofloor on keskittänyt pääkaupunkiseudun toimintonsa Espooseen ja avannut samalla uuden näyttelytilan ja myymälän. Näyttelytiloissa on esillä lähes kaikki lattiaratkaisut: mm. parketit, muovimatot ja – laatat, laminaatit ja linoleumit. Varaamalla ajan etukäteen myyjiltämme saat hyvän palvelun odottamatta. Voit tietenkin poiketa myymäläämme ilman ajanvaraustakin.
Upofloorilla on todella mielenkiintoisia Tammi-uutuuksia mm. parketti Tammi Smoked Matt ja leveä laminaattilankku Grandeur.

Parketti Tammi Smoked Matt 3-sauva

Tammi on kestävyytensä ja ajattomuutensa vuoksi eniten käytetty puulaji lattiassa. Tammi Smoked Mattin ainutlaatuisella käsittelyllä tammesta saadaan lämpimän tumma pysyvä sävy, joka on läpi koko kulutuskerroksen. Mattalakkauksen korostaa puun luonnollisuutta.

Parketti Tammi Smoked Matt 3-sauvaParketti Tammi Smoked Matt 3-sauva

Grandeur- laminaattien aatelia

Grandeur-laminaatti on parasta, mitä laminaattilattioissa on tarjolla. Markkinoiden levein 238 mm ja pisin lauta 2039 mm erottavat tuotteen heti ns. pätkälaminaateista. Leveä lankku on parhaimmillaan isoissa yhtenäisissä tiloissa, mutta sopii erinomaisesti vaikkapa vain takkahuoneeseen tehden tilasta isomman tuntuisen. Viistetyillä reunoilla saadaan korostettua vanhan ajan lankkulattian ilmettä. Chromezone-tekniikalla painettu pinta tuo puun syykuviot ja värivaihtelut kauniisti esiin. Mallistosta löytyy perinteisen tammen sävyt sekä trendikkäät harmaat.

Upofloor Grandeur -laminaatti, 592 Tammi RenaissanceUpofloor Grandeur -laminaatti, 592 Tammi Renaissance

Varaa aika esittelyyn Espoon myymälään, Sinimäentie 8 A 02630 ESPOO, tai poikkea tutustumassa tuotteisiin myymälässä.

Varaukset Merita Koiranen, puh. 050 357 9951 tai merita.koiranen@upofloor.fi. Ilmoita varausta tehdessäsi, mistä olet kiinnostunut: parketit, laminaatit, muovimatot, keraamiset laatat tms.

Upofloor sijaitsee Espoossa osoitteessa Sinimäentie 8 hyvien liikenneyhteyksien varrella Turunväylän tuntumassa, Kehä I ja II välissä. Paikalle pääsee myös julkisilla liikennevälineillä. Myymälä on avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 10-14.

 
Julkaistu
17.8.2010