• Etusivu
  • Rakentaminen

Monierin kattokiertue käynnistyy!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Julkaistu 09.08.2010
20108_22714.jpg

Onko kattoremontti ajankohtainen vai suunnitteletko uuden talon rakentamista?

Tervetuloa Monierin kattokiertueelle, joka käynnistyy elokuun lopulla. 200 neliömetrin kokoinen kattotiedolla täytetty tapahtumateltta saapuu silloin neljään Suomen kaupunkiin. Teltassa tapaat myös edustajia Valtuutettujen kattoasentajien verkostostamme. Heiltä voit saada kaikenkattavan tarjouksen kattopaketista asennuspalveluineen.

Kiertuepaikkakunnat

Turku 26.-27.8. Kauppakeskus Skanssi
Jyväskylä 30.-31.8. Aren aukio
Tampere 2.-3.9. Keskustori
Helsinki 6.-7.9. Rautatientori

Tapahtumateltta on avoinna kl 11:00-19:00. Tuhdin tietopaketin lisäksi tarjoamme virvokkeita ja pientä purtavaa. Lisäksi löydät teltasta Nintendo-pelinurkkauksen kaikille lapsille ja lapsenmielisille!

Koko elokuun ja Kattokiertueen aikana saat sadevesijärjestelmät 50% alennuksella tilatessasi Monierin kattopaketin.

Seminaarit tulevaisuuden kattoratkaisuista ammattilaisille

Aamupalaseminaari kl 07:00

Tämän seminaarin aikana kerrotaan tuotteista ja palveluista, jotka helpottavat juuri sinun työtäsi. Tarjolla on tietopaketti mm. kattotiilistä, aluskatteista ja kattotarvikkeista, jotka tekevät kattourakoista helpompia, nopeampia ja kustannustehokkaampia. Monier kertoo myös siitä miksi Monierin kattopakettien ostaminen on niin järkevä ratkaisu.

Teemme myös pienen katsauksen lähitulevaisuuteen: kuinka aurinkoenergia ja alituinen alhaisemman energiankäytön metsästys tulee vaikuttamaan talon tärkeimpään suojaan, kattoon? Vai mitä sanot kattotiilestä, joka puhdistaa ilmaa saasteilta? Voiko katon avulla saada aikaan paremman ympäristön? Miltä näyttää tulevaisuuden katto?

Seminaarit järjestetään seuraavasti:

27 elokuuta, kl 07:00 – Turku, kauppakeskus Skanssi
31 elokuuta, kl 07:00 – Jyväskylä, Aren aukio
3 syyskuuta, kl 07:00 – Tampere, Keskustori
8 syyskuuta, kl 07:00 – Helsinki, Rautatientori

Kerro MISSÄ ja MILLOIN haluat osallistua seminaareihin

Lähetä ilmoittautumisesi osoitteeseen katot@monier.com Ilmoittautuessasi muista seuraava: osallistujien nimet, edustamanne yrityksen yhteystiedot ja missä kaupungissa haluat(te) osallistua seminaariimme. Ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen seminaaripäivää!

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20205_64673.jpg
Äänestä, mistä materiaalista rakentaisit oman terassin?
Terassien rakentaminen on alkanut tai alkamassa. Materiaaleja terassin rakentamiseen löytyy ja myös yhtä monta mielipidettä siitä, mikä on paras ratkaisu. On puuta, puun ja muovin sekoitetta, kiveä ja betonia.Nyt pääset äänestämään suosikkiasi. Kulloinkin äänestyksen kärjessä oleva materiaali näkyy listan ylimpänä. Otetaan selvää, mistä suomalaiset rakentaisivat terassinsa. Kun olet antanut äänesi, päivitä sivu,ja näet uusimman listauksen.
20076_5523.jpg
Putkisto
Keskuspölynimurin runkoputkisto on polypropeeniputkea, joka kestää hyvin keskusyksikön synnyttämän alipaineen. Putkien ulkohalkaisija on 42 mm, muhvin kohdalta 47 mm.Imurasioille menevät putket pyritään sijoittamaan onttoihin väliseiniin. Putkisto imurasialta toiselle ja imurasialta keskusyksikölle suositellaan vedettäväksi yläkautta, välikatossa tai ullakolla. Putki voidaan sijoittaa myös valuun. Valuun asennettaessa liitokset tulee teipata ja putki kiinnittää siten, ettei se pääse valun aikana liikkumaan.Putket asennetaan siten, että mutkissa olevat nuolet osoittavat aina keskusyksikölle. Näin vältetään törmäyspinnat imuputkistossa. Putkistovastuksen minimoimiseksi käytetään mahdollisimman vähän mutkia. Mutkissa on hyvä käyttää 45 asteen mutkaa aina kun se on mahdollista. Myös 90 asteen mutka tehdään kahdella 45 asteen mutkalla tai loivalla 90 asteen mutkalla.Äänenvaimennin liitetään poistoputkistoon mihin kohtaan hyvänsä. Poistoputki johdetaan ulos katolle, seinästä suoraan ulos tai alapohjan (rossipohjan) alle. Poistoputken pään edessä on oltava vapaata tilaa vähintään 20 cm.Puzer-putkiston osat sopivat tiiviisti toisiinsa ilman työkaluja tai liimaa. Muhviliitoksissa putken osat painetaan toisiinsa kiinni. On tärkeää, että liitokset painetaan pohjaan asti ja että lukitustiiviste on paikoillaan muhvissa. Keskusimurin ohjausvirtapiiri on 24 V:n tasavirtapiiri. Se ei ole vaaraksi ihmisille. Virtajohto voidaan vetää joko vapaana tai "putkittaa" samalla tavoin kuin sähköjohdot.
202111_73398.jpg
Valitse koti tontin ja elämäntilanteen mukaan
Haaveiletko unelmatalosta, mutta tontin koko vaikuttaa haastavalta? Käytännöllisessä ja ekologisesti suunnitellussa Verso-kodissa on kaikki mitä tarvitset, eikä ylimääräistä. Verso-kodeissa on yläkertavaraus, jolloin kotia voidaan kasvattaa nerokkaasti eri elämänvaihetarpeiden mukaan. Versosta saa myös oivallisen kakkoskodin tai loma-asunnon.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton