Parvekelasit antavat parvekkeelle uuden elämän!

Lumon parvekelasitus tuo viihtyisää lisätilaa kotiisi. Parvekelasitus suojaa parvekettasi vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan. Lasitettu parveke saa sisustajan mielikuvituksen liikkeelle. Vapaa-aika, harrastukset ja jopa pelkkä oleskelu saavat ihan uusia ulottuvuuksia kun suojana on sivuunliukuvat parvekelasit. Mikäpä olisi sen mukavampaa kuin istua parvekkeella iltakahvin äärellä hyvien ystävien seurassa punertuvaa taivaanrantaa katsellen...

Lisätietoa parvekelaseista..

Jätä yhteydenottopyyntö parvekelaseista tästä..

Parvekelasitus pitää sateet ulkopuolella.Parvekelasitus pitää sateet ulkopuolella.

Parvekelasit tuovat ylellisyyttä asumiseen

Lasitettu parveke antaa aivan uudet sisustusmahdollisuudet. Parveke laajenee olohuoneeksi lähelle luontoa. Kauniilla säällä voit avata parvekelasit ja nauttia kesän lämmöstä. Viileämpänä päivänä aurinko lämmittää mukavasti kun parvekelasit on suojaamassa kolealta tuulelta

Lumon parvekelasitus estää hyvin lumen, sateen, roskien ja noen pääsyä parvekkeelle. Lasitettu parveke suojaa ja sisustus säilyy siistimpänä. Parvekelasit vaimentaa häiritsevää liikenteen ääntä parvekkeella ja myös sisätiloissa. Eri vuodenajat näyttävät parhaat puolensa kun parvekkeelle on asennettu parvekelasit. Lasitettu parveke on myös hyvä valtti asunnon myynnissä ja vuokramarkkinoilla.

Lasitettu parveke on paras paikka lepohetkeen. Se antaa energiaa uuteen työpäivään. Töistä tullessa se palauttaa voimat illan rientoihin. Parvekelasitus vaimentaa liikenteen melun ja näyttää vain säiden parhaat puolet. Lasitettu parveke säilyy siistinä ja houkuttelee rentouttaviin hetkiin yksin tai mukavassa seurassa.

Auringonsuojaverhot

Lumon auringonsuojaverhot ovat hyvä ratkaisu liiallisen lämmön ja näkyvyyden hallintaan parvekkeella. Ne on suunniteltu yhteensopiviksi laadukkaiden Lumon parvekelasien kanssa. Auringonsuojaverhot voi kiinnittää paikoilleen itse. Lumon auringonsuojaverhot soveltuvat Lumon 2, 3 ja 5-tyyppisiin v. 1998 jälkeen asennettuihin 6 mm paksuihin parvekelaseihin.

Auringonsuojaverhoilla suojaan uteliailta katseilta.Auringonsuojaverhoilla suojaan uteliailta katseilta.

Pyydä tarjous parvekelaseista

Voit jättää yhteystietosi Rakentaja.fi-palvelun kautta, niin Lumon edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

 
Julkaistu
15.3.2011