Rakentaja.fi:ssä 333 333 jäsentä

Rakentaja.fi-palvelusta vastaavat halusivat noteerata kesän kunniaksi yhden rajapyykin rikkoontumisen. Vaikka 333 333 ei mikään tasaluku olekaan, kertoo se kuitenkin kasvuvauhdista, sillä 300 000:n raja rikkoontui aivan loppuvuodesta 2009. Rakentaja.fi-palvelu palkitsee 333 333. jäsenen, Minna Berglundin Suomalainen koti -sisustuskirjan osilla I ja II.

Minna kertoo löytäneensä palvelun etsiessään hakukoneesta ajankohtaisten hankkeidensa tiimoilta tietoa. Hän muisteli myös vierailleensa Rakentaja.fi-sivuston lisäksi rinnakkaissivustomme Puutarha.netin puolella.

Starttipakettitarjous Jäsenille...

350 000 menee syksyllä rikki

Seuraava rajapyykki onkin syksyllä ylitettävä 350 000. Lupaamme rikkoontumispäivänä palkita ainakin jonkun uskollisen jäsenemme. Niinpä kaikki, jotka ovat liittyneet tämän päivän jälkeen palveluun tai päivittäneet omat yhteys- ja hanketietonsa heinä-syyskuussa osallistuvat arvontaan, jossa palkintona on 10 kpl Suomalainen koti –sisustuskirjaa.

Kattava palvelukokonaisuus

Rakentaja.fi-palvelukokonaisuus käsittää nyt neljä eri portaalia: uudisrakentamisen ja remontoinnin portaali Rakentaja.fi, pihan ja puutarhan erikoisportaali Puutarha.net, sisustamisen viestinviejä Sisustaja.com ja taloyhtiöiden hallintaan ja remontteihin paneutuva Omataloyhtio.fi. Portaaleissa vieraillaan päivittäin jopa 60 000 kertaa. Portaalien ylläpitäjä Suorakanava Oy on toiminut alalla jo yli 20 vuotta ja kuuluu nykyisin Sanoma-konserniin.
 
Julkaistu
13.7.2010