• Etusivu
  • Rakentaminen

Suositut Economy-talot nähtävänä asuntomessuilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 13.07.2010
20107_22537.jpg

Kastelli-talot Oy esittelee tämän vuoden asuntomessuilla taloja jokaiselle kukkarolle. Talopakettien markkinajohtaja on vahvasti mukana Kuopiossa viidellä kohteellaan: messualueelta löytyy kolme Economy-malliston kotia, tilavampi Plazia ja arkkitehti Erkki Eskelisen näyttävä Villa Roosa.

Sisustukset Kastellin messutaloihin, Villa Roosaa lukuun ottamatta, on luonut taidoistaan ja raikkaasta tyylistään tunnettu sisustussuunnittelija Virpi Illman. Kohde 8 on upea 169 neliön Plazia-mallimuunnos, joka on suunniteltu nelihenkiselle perheelle. "Plazian johtotähtenä on iso olokeittiö, joka avautuu korkeiden ikkunoiden kautta kokonaisuudeksi pihan kanssa", malliston takana oleva arkkitehti Kirsti Sintonen kertoo. Edullisemmat Economy-mallit, jotka kiinnostavat kävijöitä varmasti, löytyvät kohteista 15, 22 ja 25. "Hinnalla on iso merkitys. Siksi tarjoamme myös pelkistettyjä, mutta laadultaan kestäviä ja hyvin rakennettuja muuttovalmiita koteja", Kastelli-talojen markkinointijohtaja Jukka Vaaramo taustoittaa malliston ideaa. Kuopiossa on esillä kaksi 100 neliön Economy-kotia ja yksi 120 neliön talo. Kohteessa 15 voi tutustua hieman erilaiseen Economy-malliin, jossa on korotettu sisäkatto.

"Sisustussuunnittelijana olen sitä mieltä, että Economy-talo on turvallinen ja edullinen vaihtoehto. Sisustus on viimeistelty huolellisesti viimeistä listaa myöten. Yksinkertaisen ja vaalean asunnon ilmettä on helppo muunnella irtokalusteilla, tekstiileillä ja pienillä yksityiskohdilla", Virpi Illman maalaa. "Kaikkien Economy-talojen olohuoneissa on ihanat isot ikkunat, joista valo pääsee tulvimaan sisään. Tämä korostaa vaaleaa yleisilmettä."

Arkkitehdin upea Villa Roosa

Kohde 9 on arkkitehti Erkki Eskelisen oma kohde, joka on tutustumisen arvoinen. Moderni rinnetalo on suunniteltu kuusihenkiselle perheelle. Kastelli on toimittanut talon yläkerran rakenteet ja kellarikerros on tehty harkoista arkkitehdin suunnitelmien mukaan. "Poikamme harrastavat paljon, joten hyvät säilytystilat ja oma monitoimitila harrastusvälineille olivat itsestäänselvyys. Meillä vanhemmilla on makuuhuoneen yhteydessä oma kylpyosasto, mikä tuo luksusta arkeen", Erkki Eskelinen kertoo valoisasta kodistaan.

Kastellin laajasta mallivalikoimasta talo makuun kuin makuun

Rakentajat ovat vuodesta toiseen arvioineet Kastellin kokonaislaadultaan Suomen parhaaksi talopakettimerkiksi. Markkinajohtaja tarjoaa asiakkailleen useita vaihtoehtoja talonrakennukseen eri hintaluokissa. Kaikki talopaketit on mahdollista saada peruspakettina haluttuun vaiheeseen rakennettuna. Lisäksi monet mallistot voidaan toimittaa myös viittä vaille valmiina tai muuttovalmiina – perheen tarpeiden mukaan. Kastellilta löytyy lisäksi kattava valikoima ympärivuotiseen käyttöön suunniteltuja huviloita, joita esitellään messukohteen 25 autotallissa. Smartian verkkokauppaan, www.smartia.fi, voi puolestaan tutustua kohteen 15 autotallissa. Smartia on Kastellin omistama rakentamisen, sisustamisen ja vapaa-ajan tavaroihin keskittynyt tavaratalo

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
202212_80381.jpg
Pitäisikö jouluvaloista luopua? Pelastaako pimeä koti isolta sähkölaskulta?
Kausivalot piristävät pimeimpään vuodenaikaan, mutta sähkönsäästön nimissä moni pohtii nyt niiden tarpeellisuutta. Entäpä sitten kotipihan ulkovalot, pitäisikö sittenkin vaan kompastella hämärässä? Sähkönhinnan noustessa lamppujen sammuttaminen voi tuntua houkuttelevan yksinkertaiselta ja konkreettisesti säästöä tuovalta toimelta, mutta todellisuudessa näin kertyvät säästöt jäävät pieniksi, jos kotona käytetään energiapihejä led-valoja. Kun valaistuksella halutaan säästää energiaa, paras keino onkin päivittää vanhat valot ledeihin. Näin säästöä saadaan aikaan asumismukavuuden ja -turvallisuuden kärsimättä.
201411_41798.jpg
Ennen keittiöremonttia - huomioi nämä 11 asiaa
Kun suunnittelet keittiöremonttia, selvitä mitä kaikkea remonttiin kuuluu. Jotta kokonaisuus olisi onnistunut, ei välttämättä riitä pelkkien kalusteiden uusiminen, vaan koko tilan remontointi on tarpeellista. Aina kannattaa kysyä nauvoja ammattisuunnittelijalta, jolta saat mahdollisimman toimivan ja omiin tarpeisiisi suunnitellun keittiön.
20204_64133.jpg
Kosteusvaurio, aina terveyshaitta?
Terveys on olennainen asia ihmiselle. Sen vuoksi on tärkeää, että asunnossa tai muussa oleskeluun tarkoitetussa tilassa ei ole terveyshaittaa aiheuttavia tekijöitä. Asia, terveyshaitta, tulee silloin tällöin esille selvitettäessä esim. asunnon tai muun tilan luovuttajan vastuuta tilassa myöhemmin havaitusta kosteusvauriosta.Kosteusvaurion mahdollisuutta pyritään usein selvittämään ennen ostopäätöksen tekemistä suoritettavilla ulkoisilla havainnoinneilla ja mittauksilla. Kosteusvaurion havaitsemisen jälkeen niiden mahdollisesti aiheuttamaa terveyshaittaa voidaan pyrkiä selvittämään materiaalien ja sisäilman analyyseillä. Kaikki mittaukset ja analyysit on suoritettava huolellisesti ja asiantuntevasti väärien tulkintojen välttämiseksi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton