Suositut Economy-talot nähtävänä asuntomessuilla

Kastelli-talot Oy esittelee tämän vuoden asuntomessuilla taloja jokaiselle kukkarolle. Talopakettien markkinajohtaja on vahvasti mukana Kuopiossa viidellä kohteellaan: messualueelta löytyy kolme Economy-malliston kotia, tilavampi Plazia ja arkkitehti Erkki Eskelisen näyttävä Villa Roosa.
Sisustukset Kastellin messutaloihin, Villa Roosaa lukuun ottamatta, on luonut taidoistaan ja raikkaasta tyylistään tunnettu sisustussuunnittelija Virpi Illman. Kohde 8 on upea 169 neliön Plazia-mallimuunnos, joka on suunniteltu nelihenkiselle perheelle. ”Plazian johtotähtenä on iso olokeittiö, joka avautuu korkeiden ikkunoiden kautta kokonaisuudeksi pihan kanssa”, malliston takana oleva arkkitehti Kirsti Sintonen kertoo. Edullisemmat Economy-mallit, jotka kiinnostavat kävijöitä varmasti, löytyvät kohteista 15, 22 ja 25. ”Hinnalla on iso merkitys. Siksi tarjoamme myös pelkistettyjä, mutta laadultaan kestäviä ja hyvin rakennettuja muuttovalmiita koteja”, Kastelli-talojen markkinointijohtaja Jukka Vaaramo taustoittaa malliston ideaa. Kuopiossa on esillä kaksi 100 neliön Economy-kotia ja yksi 120 neliön talo. Kohteessa 15 voi tutustua hieman erilaiseen Economy-malliin, jossa on korotettu sisäkatto.
”Sisustussuunnittelijana olen sitä mieltä, että Economy-talo on turvallinen ja edullinen vaihtoehto. Sisustus on viimeistelty huolellisesti viimeistä listaa myöten. Yksinkertaisen ja vaalean asunnon ilmettä on helppo muunnella irtokalusteilla, tekstiileillä ja pienillä yksityiskohdilla”, Virpi Illman maalaa. ”Kaikkien Economy-talojen olohuoneissa on ihanat isot ikkunat, joista valo pääsee tulvimaan sisään. Tämä korostaa vaaleaa yleisilmettä.”

Arkkitehdin upea Villa Roosa

Kohde 9 on arkkitehti Erkki Eskelisen oma kohde, joka on tutustumisen arvoinen. Moderni rinnetalo on suunniteltu kuusihenkiselle perheelle. Kastelli on toimittanut talon yläkerran rakenteet ja kellarikerros on tehty harkoista arkkitehdin suunnitelmien mukaan. ”Poikamme harrastavat paljon, joten hyvät säilytystilat ja oma monitoimitila harrastusvälineille olivat itsestäänselvyys. Meillä vanhemmilla on makuuhuoneen yhteydessä oma kylpyosasto, mikä tuo luksusta arkeen”, Erkki Eskelinen kertoo valoisasta kodistaan.

Kastellin laajasta mallivalikoimasta talo makuun kuin makuun

Rakentajat ovat vuodesta toiseen arvioineet Kastellin kokonaislaadultaan Suomen parhaaksi talopakettimerkiksi. Markkinajohtaja tarjoaa asiakkailleen useita vaihtoehtoja talonrakennukseen eri hintaluokissa. Kaikki talopaketit on mahdollista saada peruspakettina haluttuun vaiheeseen rakennettuna. Lisäksi monet mallistot voidaan toimittaa myös viittä vaille valmiina tai muuttovalmiina – perheen tarpeiden mukaan. Kastellilta löytyy lisäksi kattava valikoima ympärivuotiseen käyttöön suunniteltuja huviloita, joita esitellään messukohteen 25 autotallissa. Smartian verkkokauppaan, www.smartia.fi, voi puolestaan tutustua kohteen 15 autotallissa. Smartia on Kastellin omistama rakentamisen, sisustamisen ja vapaa-ajan tavaroihin keskittynyt tavaratalo
 
Julkaistu
13.7.2010