Monipuolinen Kontion hirsitalo ja -huvila mallisto

Kontiotuote Oy on uudistanut hirsirakenteisten vapaa-ajanasuntojensa ja omakotitalojensa mallistoja. Kuluvasta vuodesta odotetaan hirsitoimialalla hyvää, sillä jo viime vuoden aikana hirsitalot kasvattivat markkinaosuuttaan.

– Tulevaisuuteen voi katsoa jo toiveikkain mielin. Merkkejä koko talouden piristymisestä on näkyvissä ja hirsitoimialan kysyntä on kotimaassa vilkastunut huomattavasti. Viennissä kysyntä on tosin jatkunut yllättävän heikkona, mutta loppuvuodesta myös maailmalla tehtiin hirsikauppaa hiukan alkuvuotta vilkkaammin, markkinointipäällikkö Raimo Louhimaa sanoo.

Uudet Kontio-esitteet ilmestyneet

Uuden vuosikymmenen alkua varten Kontio-esitteet on uusittu lähes kokonaan. Uutuuksiin voi tutustua kätevästi myös sähköisessä muodossa uudistuneilla nettisivuilla www.kontio.fi.

Lisätietoa Kontion hirsitaloista...

Lisätietoa Kontion hirsihuviloista ja-mökeistä...
– Uutuusmallien lisäksi esitteistä löytyy vanhoja tuttuja, mutta myös päivitettyjä ja edelleen kehitettyjä malleja. Saamme paljon asiakaspalautetta, joka myös otetaan tarkasti huomioon mallistosuunnittelussamme. Myös uutuusmalliemme taustalla on vahvasti asiakkaidemme toiveet ja palautteet. Rakennusten kaunis ulkonäkö, toimivat tilaratkaisut ja soveltuvuus hyvin erilaisille rakennuspaikoille asettavat arkkitehtitiimillemme melkoiset haasteet, Louhimaa jatkaa.

Taloesitteet

Myös Kontiotuotteen omakotitaloesitteet ovat uudistuneet. Tuttu Kontion Mestarimallisto on saanut muutamia ihan uusia malleja sekä lisää pohjavaihtoehtoja nykyisiin menestysmalleihin.

Uudessa Kontion Koti taloesitteessä on yli 20 uutta talomallia. Monipuolinen mallisto tarjoaa erilaisia hirsitaloja perinteisestä moderniin, tyylikästä arkkitehtuuria ja toimivia, käytännöllisiä tilaratkaisuja.

Tilaa esitteet kotiisi...

Energiatehokkuus

Kontio on jo vuosia panostanut tuotekehityksessään myös energiatehokkuuteen.
– Nyt voimmekin tarjota asiakkaillemme jokaisesta talo- tai kakkoskotimallista useita energiatehokkaita, 2010 määräykset täyttäviä rakennevaihtoehtoja.

Huvilaesitteet

Vapaa-ajan asumisen puolelta sekä Huvilasuosikit, Mökki- ja saunasuosikit että Nalle-mallisto ovat uudistuneet. Runsasta huvilatarjontaa täydentää uusi Maisemahuvilat- mallisto.

Maisemahuvilat -esitteestä Kontiotuotteella ollaan syystäkin ylpeitä. Se on varmasti markkinoiden visuaalisesti hienoin huvilaesite ja upeita ovat kyllä mallitkin.
– Tavoitteenamme oli kehittää kauneimpiin kansallisiin maisematyyppeihimme istuvia huvilamalleja ja siinä olemme mielestämme onnistuneet hyvin, Louhimaa kertoo tyytyväisenä. Myös viime keväänä ilmestyneet Vapaa-aika ja Kakkoskodit -esitteet ovat saaneet erittäin positiivisen vastaanoton markkinoilla.
 
Julkaistu
13.7.2010