Monier esittelee ilmaa puhdistavan kattotiilen

Kattotiilivalmistaja Monier esittelee ilmansaasteita puhdistavan kattotiiliuutuuden Titano/x:n loppukesän kattokiertueellaan Turussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä.

– Ainutlaatuinen kattomateriaali ansaitsee arvonsa mukaisen esittelyn. Pohjoismaisittainkin poikkeuksellisen Kattokiertueemme avulla haluamme kertoa niin rakennusalan ammattilaisille kuin muillekin suomalaisille mahdollisuuksista, joita tulevaisuuden katot ja kattomateriaalit tuovat tullessaan. Titano/x osoittaa, että se tulevaisuus on jo täällä, Monier Oy:n avainasiakas- ja myyntitiimipäällikkö Kim Nylund huomauttaa.

Titano/x on kevyt betonikattotiili, jonka sisäänrakennettu suoja, ainutlaatuinen pinta suojaa tehokkaasti kattotiiltä uv-säteilyä ja happamia sateita vastaan ja pitää pinnan puhtaana levästä ja sammalista. Sen lisäksi se pilkkoo ilmaan mm. autojen pakokaasuista joutuvaa typpioksidia vaarattomaksi, sateen mukana pois huuhtoutuvaksi suolaksi.

– Vastaavanlaisia tuotteita on tuotu markkinoille aikaisemminkin, mutta Titano/x poikkeaa niistä siinä, että se on erityisesti suunniteltu pohjoismaisiin taloihimme ja haastavaan pohjoiseen ilmastoon, Monierin tuotepäällikkö Birgitta Pollari painottaa. – Erittäin kestävällä ja muotoilultaan kauniilla kattotiilellä rakennettu 200 m2:n katto pilkkoo yhtä paljon typpioksidia kuin tavallinen auto tuottaa 17 300 kilometrin matkalla. Lisäksi se on kevyempi ja vahvempi kuin tavallinen betonikattotiili, mikä helpottaa katonasennusta ja jopa pidentää katon käyttöikää, hän lisää.

Tietoa ja ideoita kaikille

Monierin elokuun lopussa Turusta käynnistyvä Kattokiertue kohottaa jättimäisen, 200 m2:n kokoisen, puolipallon muotoisen teltan keskeisille toreille ja aukeille myös Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä, jossa kiertue huipentuu Rautatientorille.

Jokaisella kiertuepaikkakunnalla päivä käynnistyy ammattilaisille tarkoitetulla kutsuseminaarilla, jonka teemana on tulevaisuuden kustannus- ja energiatehokas, helposti asennettava katto – ympäristönäkökulmaa unohtamatta. Kuinka katto voi auttaa aurinkoenergian hyödyntämisessä? Miten tiukentuvat energiatehokkuusvaatimukset vaikuttavat kattorakenteeseen? Voiko katon avulla parantaa ympäristön laatua?

Turku 26.-27. elokuuta, Kauppakeskus Skanssi
Jyväskylä 30.-31. elokuuta, Jyväskylä, Aren aukio
Tampere 2.-3. Syyskuuta, Tampere, Keskustori
Helsinki 7.-8. syyskuuta, Rautatientori

Aamupäivästä lähtien tapahtumateltta on avoinna kaikille. Katsottavaa ja koettavaa riittää koko perheelle. Pelaajille löytyy paitsi kilpailuja, myös Nintendo-nurkkaus. Katon historia ja erilaiset kattotiilet tulevat tutuksi makkaran syömisen ja kahvittelun lomassa. Paikalla olevilta asiantuntijoilta voi pyytää neuvoja ja ideoita tai vaikka laskettaa materiaalit ja pyytää tarjouksen omalle katolleen. – Monier Kattokiertue on kuin moderni pohjoismainen rokkikiertue, mutta näkökulmanaan katot, avainasiakas- ja myyntitiimipäällikkö Kim Nylund naurahtaa. – Erilaisen ja jännittävän tapahtuman avulla haluamme nostaa kattojen arvostusta, kertoa mahdollisuuksista ja tarjota asiantuntemuksemme sekä rakentajien että peruskorjaajien käyttöön.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Päivitetty
6.7.2010