• Etusivu
  • Talo

Monier esittelee ilmaa puhdistavan kattotiilen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Julkaistu 06.07.2010
20107_22511.jpg

Kattotiilivalmistaja Monier esittelee ilmansaasteita puhdistavan kattotiiliuutuuden Titano/x:n loppukesän kattokiertueellaan Turussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä.

– Ainutlaatuinen kattomateriaali ansaitsee arvonsa mukaisen esittelyn. Pohjoismaisittainkin poikkeuksellisen Kattokiertueemme avulla haluamme kertoa niin rakennusalan ammattilaisille kuin muillekin suomalaisille mahdollisuuksista, joita tulevaisuuden katot ja kattomateriaalit tuovat tullessaan. Titano/x osoittaa, että se tulevaisuus on jo täällä, Monier Oy:n avainasiakas- ja myyntitiimipäällikkö Kim Nylund huomauttaa.

Titano/x on kevyt betonikattotiili, jonka sisäänrakennettu suoja, ainutlaatuinen pinta suojaa tehokkaasti kattotiiltä uv-säteilyä ja happamia sateita vastaan ja pitää pinnan puhtaana levästä ja sammalista. Sen lisäksi se pilkkoo ilmaan mm. autojen pakokaasuista joutuvaa typpioksidia vaarattomaksi, sateen mukana pois huuhtoutuvaksi suolaksi.

– Vastaavanlaisia tuotteita on tuotu markkinoille aikaisemminkin, mutta Titano/x poikkeaa niistä siinä, että se on erityisesti suunniteltu pohjoismaisiin taloihimme ja haastavaan pohjoiseen ilmastoon, Monierin tuotepäällikkö Birgitta Pollari painottaa. – Erittäin kestävällä ja muotoilultaan kauniilla kattotiilellä rakennettu 200 m2:n katto pilkkoo yhtä paljon typpioksidia kuin tavallinen auto tuottaa 17 300 kilometrin matkalla. Lisäksi se on kevyempi ja vahvempi kuin tavallinen betonikattotiili, mikä helpottaa katonasennusta ja jopa pidentää katon käyttöikää, hän lisää.

Tietoa ja ideoita kaikille

Monierin elokuun lopussa Turusta käynnistyvä Kattokiertue kohottaa jättimäisen, 200 m2:n kokoisen, puolipallon muotoisen teltan keskeisille toreille ja aukeille myös Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä, jossa kiertue huipentuu Rautatientorille.

Jokaisella kiertuepaikkakunnalla päivä käynnistyy ammattilaisille tarkoitetulla kutsuseminaarilla, jonka teemana on tulevaisuuden kustannus- ja energiatehokas, helposti asennettava katto – ympäristönäkökulmaa unohtamatta. Kuinka katto voi auttaa aurinkoenergian hyödyntämisessä? Miten tiukentuvat energiatehokkuusvaatimukset vaikuttavat kattorakenteeseen? Voiko katon avulla parantaa ympäristön laatua?

Turku 26.-27. elokuuta, Kauppakeskus Skanssi
Jyväskylä 30.-31. elokuuta, Jyväskylä, Aren aukio
Tampere 2.-3. Syyskuuta, Tampere, Keskustori
Helsinki 7.-8. syyskuuta, Rautatientori

Aamupäivästä lähtien tapahtumateltta on avoinna kaikille. Katsottavaa ja koettavaa riittää koko perheelle. Pelaajille löytyy paitsi kilpailuja, myös Nintendo-nurkkaus. Katon historia ja erilaiset kattotiilet tulevat tutuksi makkaran syömisen ja kahvittelun lomassa. Paikalla olevilta asiantuntijoilta voi pyytää neuvoja ja ideoita tai vaikka laskettaa materiaalit ja pyytää tarjouksen omalle katolleen. – Monier Kattokiertue on kuin moderni pohjoismainen rokkikiertue, mutta näkökulmanaan katot, avainasiakas- ja myyntitiimipäällikkö Kim Nylund naurahtaa. – Erilaisen ja jännittävän tapahtuman avulla haluamme nostaa kattojen arvostusta, kertoa mahdollisuuksista ja tarjota asiantuntemuksemme sekä rakentajien että peruskorjaajien käyttöön.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20189_54679.jpg
Rappauksella kestävä ja näyttävä julkisivu
Rapattu julkisivu antaa rakennukselle arvokkaan ilmeen. Miten oma kotitalo rapataan kustannustehokkaasti ja hyvin? Voiko rappauksen yhteydessä lisälämmöneristää kotia?
20198_59262.jpg
Etäkäytettävä pesukoneventtiili
Muuten hyvä ja toimiva hana, muttei pesukoneventtiiliä? Oraksen pesukoneventtiili on tuotesarjasta riippumaton, ts. sitä voidaan käyttää minkä pesuallashanan tai keittiöallashanan kanssa tahansa. Oras älykäs pesukoneventtiili sisältää älykkään painonapin, ohjausyksikön ja elektronisen venttiilin. Painonappi on etäohjattu, joten sitä ei tarvitse sijoittaa venttiilin välittömään läheisyyteen. Pesukoneventtiili on helppo asentaa, tasoon ei tarvitse porata reikiä!
202012_67909.jpg
Uusiutuvaa energiaa öljylämmityksen rinnalle
Öljylämmitys soveltuu erityisen hyvin uusiutuvien energiamuotojen kumppaniksi. Se on erittäin tehokas lämmitysmuoto, joten sen ja uusiutuvien yhteiskäytöllä voidaan toteuttaa vuodenaikalämmitys. Uusiutuvia energioita hyödynnetään keväästä syksyyn. Öljylämmitys puolestaan varmistaa, että lämmitysteho riittää pakkasjaksoillakin mukavaan asumiseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton