Valitse mukavuus

Oikein mitoitettu Akvaterm-varaaja vapauttaa Sinut pannuhuoneesta vaikkapa olohuoneen sohvalle. Akvaterm-mallistosta löydät kotiisi soveltuvan, huolettoman ja helppokäyttöisen lämminvesivaraajan. Ensisijaisesti suositeltava vaihtoehto on vakiovaraaja, jonka tilavuus on 500-5000 litraa.

Uutuudet

Kaikki Akvaterm-varaajat voidaan varustaa aurinkolämpövalmiudella. Lisäksi Akvaterm valmistaa Akvair Solar -varaajia, joissa aurinkolämpö on huomioitu vakiona.

Akvair Smart on uusi, edustaviinkin tiloihin soveltuva varaaja. Smart soveltuu käytettäväksi osana monenlaisia lämmitysjärjestelmiä.

Akvaterm valmistaa varaajia myös ilmavesilämpöpumppuihin sekä erilaisiin monienergialähdekäyttökohteisiin.

Latauspumput tekevät lämmittämisestä entistä tehokkaampaa ja helpompaa. Latauspumppu optimoi ja automatisoi varaajan ja kattilan yhteistoiminnan. Toimimme maahantuojana Laddomat-latauspumpuille puu-, pelletti- ja kaksoiskattiloihin.
Akvair SmartAkvair Smart

Ruotsalainen Perfecta on valmistanut Perfecta- pumppuja yli viisikymmentä vuotta. Valikoimasta löydät sekä laadukkaat pientalopumput että suuret teollisuuspumput. Pumppumallistossa ovat mukana sekä lämmityksen että käyttöveden kiertovesipumput.

Laddomat 4030Laddomat 4030
Laddomat 21-60Laddomat 21-60

Varaajalämmityksen edut

– Auringon lämpö saadaan varastoitua.
– Erilaisia lämmitysmuotoja voidaan yhdistellä (hybridi).
– Energia voidaan tuottaa, kun se on halvinta.
– Lämmityslaitetta voidaan kuormittaa korkealla ja tasaisella teholla, jolloin saavutetaan paras hyötysuhde ja pienimmät ympäristöpäästöt.
– Varaajan avulla saaadaan miellyttävän alhainen lämmönjakajan lämpötila ja mukava huonelämpötila.
– Lämmintä käyttövettä on riittävästi.
Varaa heti paikkasi lämpimässä. Ota yhteyttä asiantuntevaan Akvaterm-myyjääsi tai lämmitysjärjestelmien suunnittelijaan ja kysy Akvaterm-tuotteita.
 
Julkaistu
27.7.2010