• Etusivu
  • Energia

Valitse mukavuus

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kaukora Oy
Julkaistu 23.06.2010
20106_22463.jpg

Akvair Smart

Oikein mitoitettu Akvaterm-varaaja vapauttaa Sinut pannuhuoneesta vaikkapa olohuoneen sohvalle. Akvaterm-mallistosta löydät kotiisi soveltuvan, huolettoman ja helppokäyttöisen lämminvesivaraajan. Ensisijaisesti suositeltava vaihtoehto on vakiovaraaja, jonka tilavuus on 500-5000 litraa.

Uutuudet

Kaikki Akvaterm-varaajat voidaan varustaa aurinkolämpövalmiudella. Lisäksi Akvaterm valmistaa Akvair Solar -varaajia, joissa aurinkolämpö on huomioitu vakiona.

Akvair Smart on uusi, edustaviinkin tiloihin soveltuva varaaja. Smart soveltuu käytettäväksi osana monenlaisia lämmitysjärjestelmiä.

Akvaterm valmistaa varaajia myös ilmavesilämpöpumppuihin sekä erilaisiin monienergialähdekäyttökohteisiin.

Latauspumput tekevät lämmittämisestä entistä tehokkaampaa ja helpompaa. Latauspumppu optimoi ja automatisoi varaajan ja kattilan yhteistoiminnan. Toimimme maahantuojana Laddomat-latauspumpuille puu-, pelletti- ja kaksoiskattiloihin.

Ruotsalainen Perfecta on valmistanut Perfecta- pumppuja yli viisikymmentä vuotta. Valikoimasta löydät sekä laadukkaat pientalopumput että suuret teollisuuspumput. Pumppumallistossa ovat mukana sekä lämmityksen että käyttöveden kiertovesipumput.

Laddomat 4030
Laddomat 4030
Laddomat 21-60
Laddomat 21-60

Varaajalämmityksen edut

– Auringon lämpö saadaan varastoitua.
– Erilaisia lämmitysmuotoja voidaan yhdistellä (hybridi).
– Energia voidaan tuottaa, kun se on halvinta.
– Lämmityslaitetta voidaan kuormittaa korkealla ja tasaisella teholla, jolloin saavutetaan paras hyötysuhde ja pienimmät ympäristöpäästöt.
– Varaajan avulla saaadaan miellyttävän alhainen lämmönjakajan lämpötila ja mukava huonelämpötila.
– Lämmintä käyttövettä on riittävästi.

Varaa heti paikkasi lämpimässä. Ota yhteyttä asiantuntevaan Akvaterm-myyjääsi tai lämmitysjärjestelmien suunnittelijaan ja kysy Akvaterm-tuotteita.

Kaukora Oy
Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Lämminvesivaraaja, josta lähtee putkia
Akvaterm-varaajat
Lämmön varaaminen veteen on käytännöllinen ja helppo tapa varastoida lämpöä. Lämminvesivaraajalla täydennettyä vesikeskuslämmitystä voidaan pitää hyvänä ja toimivana ratkaisuna sekä nyt että myös pitkälle tulevaisuuteen, koska se on energian lähteestä riippumaton.
20074_4346.jpg
Akvaterm-lämmönvaraaja
Ketju on yhtä vahva kuin…Sanonta pätee hyvin lämmityskattila-asennukseen. Usein mielenkiinto kohdistuu vain itse kattilaan. Vähintään yhtä tärkeää on ammattimainen asennustyö. Uuden kattilan ja varaajan osto on kuin naimisiinmeno, ei siis mikään pikku juttu.Kattilan luvataan toimivan noin 20-25 vuotta. Yhtä tärkeää on sen optimaalinen toiminta koko elinkaarellaan. Oikealla tavalla toimivat latauspumppu, shunttiautomatiikka, pumput, venttiilit, putkimitoitukset sekä asennustavat muodostavat toimivan kokonaisuuden. Siksi ketjun kaikkien lenkkien on oltava yhtä vahvoja. Kaukora Oy tuo maahan kaikkia näitä tuotteita, joten pakettihankintana voit olla varma ketjun kestävyydestä.Lisätietoa lämmönvaraajista
20083_9758.jpg
Lämmön varaaminen
Lämmön varaaminen veteen on helppo ja käytännöllinen tapa varastoida lämpöä. Lämminvesivaraajia käytetään lisäämään asumismukavuutta, parantamaan energialähteen palamistulosta ja mahdollistamaan valmiuden myös tulevaisuudessa erilaisille energia- ja laitevaihtoehdoille.
20204_64153.jpg
Näin tehtiin vanhan sisäkaton remontti - täysin uusi ilme
Vanha, erittäin tummunut harvalautainen katto ja se tunne kun hiiret rapisevat välikatolla ja mietit, milloin se hiiren jalka pilkahtaa sieltä tervapaperin läpi. Tumma katto alkoi tuntua todella matalalta ja polttamalla käsitelty sahalauta liian karkealta siivottavaksi. Seinille ei enää keksinyt mitään kaunista värisävyä, joka olisi sopinut katon väriin. Katon masentava väri sai keittiön kaapitkin näyttämään ikävän nuhjuisilta.Olisiko kattoremontti suuri urakka vai saisimmeko vietyä sen läpi pääsiäislomalla? Pitihän siitä ottaa selvää. Samalla keräsimme teille tukun vinkkejä, miten selvitä kattoremontista voittajana.
20167_47055.jpg
Perinteitä kunnoittava ja rohkeasti moderni Honka Markki
Vuoden 2016 Asuntomessuille Seinäjoelle nousi Honkarakenteen moderni ja lämminhenkinen hirsiomakotitalo Honka Markki. Nelihenkiselle perheelle suunniteltu kaksikerroksinen koti on nykyaikainen tulkinta pohjalaisesta rakennusperinteestä suojaisine sisäpihoineen.
20213_69610.jpg
Näin valitset kylpyhuoneeseesi sopivan suihkuratkaisun
Kaappi vai nurkkaus, seinä vai ovi, liukuva vai kääntyvä, suora vai kaareva, kirkas vai huurteinen? Suihkuratkaisuissa valinnanvaraa on niin paljon, että valinnan tekeminen voi tuntua haastavalta. Vaikka kylpyhuonekuvastojen ja sisustuslehtien kauniit kuvat ovat inspiroivia, tärkeintä on valita suihkukokonaisuus, joka on käytännöllisin ja tyylikkäin juuri oman kodin kylpyhuoneeseen. Poimi tästä vinkit sopivan suihkuratkaisun valintaan!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton