Ruukki Finnera™ - älykäs kattoratkaisu

Uusi, innovatiivinen kattojärjestelmä

Finnera-moduulikattojärjestelmän innovatiivinen rakenne tekee teräskatostasi kauniin ja kestävän. Ainutlaatuisen etureunataitoksensa ansiosta tuote on äärimmäisen säänkestävä ja lopputulos saumaton. Saat korkealaatuisen kattopaketin, jonka ansiosta kattohankkeesi etenee vaivattomasti. Rakentaminen on näin entistäkin huolettomampaa.

Finnera soveltuu kaikenlaiseen kattorakentamiseen. Se myydään asennusvalmiina paloina suoraan jälleenmyyjän varastosta, mikä yksinkertaistaa ja nopeuttaa kattohankettasi. Finnerasta on helppo viimeistellä halutunkokoinen ja -muotoinen katto.

Ruukin teräskate -yhteydenottopyyntö

Ruukki Finnera™Ruukki Finnera™

Finnera™ Kattojärjestelmä

1. Finnera-katelevy 2. Aluskaet, teräsruoteet 3. Päätyräystäskaista 4. Ruuvi 5. Sadevesijärjestelmä1. Finnera-katelevy 2. Aluskaet, teräsruoteet 3. Päätyräystäskaista 4. Ruuvi 5. Sadevesijärjestelmä
Teräskatto pysyy muodissa
Teräs on ajaton valinta. Vaikka sen käytöllä on pitkät perinteet, sen ulkoasu ja ominaisuudet tekevät siitä nykyaikaisen kattomateriaalin.
Ruukin teräskatot tunnetaan tyylikkyydestään ja toimivuudestaan. Teräskatto on sekä kaunis että käytännöllinen ja sen huoltaminen on helppoa. Kevytrakenteisuutensa ansiosta teräskatto sopii erinomaisesti sekä uudis- että korjausrakentamiseen.

Laatua, joka kestää ajan hammasta
Oma koti on kullan kallis, joten on tärkeää, että kodillasi on sen arvoinen katto. Ruukin teräskatto suojaa kotiasi kaikissa olosuhteissa. Ajattoman tyylikkyytensä ansiosta se miellyttää myös silmää. Eikä pidä unohtaa, että Ruukin laadukas teräskatto lisää kotisi arvoa entisestään.
 
Julkaistu
3.8.2010