Lapsiperheen tuulikaappi järjestykseen

Kolme vuotta sitten valmistuneen omakotitalon tuulikaappi kaipasi vielä sitä viimeistä viilausta vaatenaulakoiden suhteen. Tilavan tuulikaapin toisella seinustalla on koko seinän levyiset kaapit, joissa kausikengät, luistimet ja harrastusvälineet on hyvä säilyttää. Tuulikaapin toisella seinustalla olevat avonaulakot toimivat pääasiassa lasten ulkovaatteiden säilytystilana. Avonaulakot pursuavat takkeja, housuja, hanskoja, pipoja jne.

Jokapäiväinen arkitoiminta on ulkopukeutumisen suhteen ollut rasittavaa vähäisen naulakkotilan vuoksi. Aina jokin vaate / hanska on hukassa tai toisten vaatteiden alla ”piilossa”. Myös ensivaikutelma kotiin tultaessa on viestittänyt pelkkää kaaosta ylitsepursuavan avonaulakon takia.

Kaaoksen voittamiseksi päätettiin asentaa Sovellan säilytysjärjestelmä. Omaan kotiin sopivaa säilytysjärjestelmää oli helppo ja mukava suunnitella Sovellan suunnitteluohjelman avulla. Lasten toiveet järjestelmän suhteen otettiin huomioon ja kokonaisuus suunniteltiinkin perheen kanssa yhdessä. Näin ”tuulikaappi järjestykseen” –projektiin saatiin myös lapset mukaan.

Katso Rakentaja.fi TV:

Tuulikaappi järjestykseenTuulikaappi ennen...Tuulikaappi ennen...
ja jälkeen.ja jälkeen.

Jätä yhteydenottopyyntö Sovellalle:


 
Julkaistu
31.10.2011