Sadetar – hallittu ja huoliteltu sadevesijärjestelmä

Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Icopal antaakin siksi Sadettarelle kymmenen vuoden takuun!

Kaunis ja kestävä

Sadetar-tuotteet valmistetaan pinnoitetusta teräsohutlevystä. Terästä suojaa sinkitys, jonka päällä on pohjamaali ja kestävä pinnoite. Sadettaren värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen, ruskea ja tummanharmaa. Sadetar säilyttää ulkonäkönsä haalistumatta vuodesta toiseen; se on suunniteltu kestämään kovimpiakin sääolosuhteita – olipa kyse vedestä, tuulesta tai jään kuormituksesta. Siksi Icopal antaa Sadettarelle kymmenen vuoden takuun.

Helppo asentaa

Sadetar-järjestelmä sisältää toisiinsa täysin tiiviisti sopivat osat, joiden yhteenliittäminen ja kiinnittäminen on helppoa. Kaikki järjestelmän osat on suunniteltu siten, ettei asentamisessa tarvita erikoistyökaluja.

Icopal Sadevesijärjestelmä

Icopal Sadevesijärjestelmä on tehty läpivärjätystä PVC-muovista ja se kestää kolhut, pakkaset, paahtavat helteet, lumikuormat ym. sään tuomat vaihtelut. Sileään muovipintaan ei tartu likakaan, ja vesi pääsee virtaamaan vapaasti ilman tukkeumia. Muovinen sadevesijärjestelmä vaimentaa myös tehokkaasti veden ropinaa ja jäiden kolinaa.

Sopii kaikentyyppisiin taloihin

Icopal Sadevesijärjestelmä on täydellinen, mittatarkka kokonaisuus, joka on helppo asentaa. Icopal Sadevesijärjestelmän osista syntyy aina toimiva, tiivis ja hyvännäköinen ratkaisu etenkin pienempiin rakennuksiin. Icopal Sadevesijärjestelmän kouruja ja syöksyputkia saa 4,5" kulmikkaana järjestelmänä. Kaikki kourut ja putket ovat läpivärjättyjä, joten ne säilyttävät siistin ulkonäkönsä vuodesta toiseen.

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
3.8.2010