Ruukin mallisto

Finnera™

Finneran uusi ja innovatiivinen rakenne tekee teräskatostasi kauniin ja kestävän. Ainutlaatuisen etureunataitoksensa ansiosta tuote on äärimmäisen säänkestävä ja lopputulos saumaton. Saat korkealaatuisen kattopaketin, jonka ansiosta kattohankkeesi etenee vaivattomasti.

Finnera soveltuu kaikenlaiseen kattorakentamiseen. Se myydään asennusvalmiina paloina suoraan jälleenmyyjän varastosta, mikä yksinkertaistaa ja nopeuttaa kattohankettasi. Finnerasta on helppo viimeistellä halutun kokoinen ja muotoinen katto.

FinneraFinnera

Classic - aito klassikko

Classic on vähäeleisyydessään tyylikäs ja ajaton vesikate. Myös ulkonäkönsä ansiosta se sopii erilaisiin talomalleihin.
Classic-mallin tunnistaa sen suoralinjaisista ja klassisista muodoista. Edistyksellisen kiinnitystekniikkansa ansiosta se on nopea ja helppo itsekin asentaa ilman erikoistyökaluja. Tämä malli soveltuu loiviinkin kattokaltevuuksiin.
Classicista on valittavissa kaksi mallia: sileä ja jäykisteurilla oleva.

Ruukin teräskate -yhteydenottopyyntö

ClassicClassic
EliteElite

Elite tarjoaa korkeaa profiilia

Elite on Ruukin muotokatteiden näyttävin vaihtoehto. Sen korkea profiili tuo katoille elävyyttä ja ilmettä kertoen katteen arvokkuudesta ja laadusta.

Tiilikainen - tyyni kuin kesäilta

Tiilikainen on suosituin muotokate, joka istuu tyylikkäästi suomalaiseen luontoon ja pientaloarkkitehtuuriin. Matalampi profiili antaa katosta rauhallisen ja kauniin vaikutelman.

TiilikainenTiilikainen
PoimulevyPoimulevy

Vintage™ - Perinteistä tyyliä nykyajan mukavuuksilla

Viime vuosisadan arkkitehtuuria heijasteleva Ruukki Vintage yhdistää perinteisen ulkonäön nykyaikaisiin ominaisuuksiin: korkeaan laatuun ja helppoon asennettavuuteen. Vintage on suunniteltu suomalaiseen maisemaan sopivaksi. Sen perinteistä pystysaumakattoa mukailevassa muotoilussa on vahva käsityön leima. Siksi se sopii erityisen hyvin perinteiseen arkkitehtuuriin, niin koteihin kuin vaikkapa talousrakennuksiin. Vintagen asentaminen onnistuu ilman erikoisosaamista ja -työkaluja, joten se on erinomainen valinta myös tee-se-itse-ihmisille.

VintageVintage

Poimulevyt vesikattoihin

Ruukin poimulevyvalikoimassa on useita erilaisia teräskatemalleja, jotka soveltuvat mitä erilaisimpien rakennusten vesikatteiksi. Useimmat profiilit soveltuvat myös rakennusten julkisivuihin. Suorat konstailemattomat muodot rytmittävät hyvin vanhaa ja antavat persoonallista ilmettä moderneihin rakennuksiin. Poimulevyjä saa myös kaareistettuna. Myös nämä teräskatteet toimitetaan talon mittojen mukaan asennusvalmiina pakettina.

Sadevesijärjestelmä täydentää vesikaton toimivaksi kokonaisuudeksi

Tehdasvalmisteiset osat ovat mittatarkkoja, tiiviitä ja helppoja asentaa. Ne valmistetaan kuumasinkitystä molemmin puolin maalipinnoitetusta 0,6 mm teräksestä. Sadevesijärjestelmien vaihtoehtoiset mitat ovat puolipyöreä 125 mm tai puolipyöreä 150 mm. Alastulot ovat saatavissa valmiina alastulopaketteina.

Paketti valmiiksi asti samalla tarkkuudella

Kattoturvatuotteet
Katon tulee olla myös turvallinen, sillä vaikka katolle ei useasti asiaa olekaan, on sinne kuitenkin päästävä ja pystyttävä liikkumaan riskittä. Myös laki velvoittaa, että katolla työskentely on turvallista. Ruukin toimittamat kattoturvatuotteet täyttävät uuden F2 Suomen Rakennusmääräyskokoelman kattoturvatuotteista antamat määräykset ja ohjeet.
Tuotteita on saatavilla valmiiksi maalattuina tai sinkittyinä. Maalatut tuotteet ovat myös sinkkikäsiteltyjä. Ruukin muotokatteille ja Classicille löytyvät omat kiinnikkeet sekä lumiesteille että kattosilloille. Kiinnikkeissä on huomioitu eri katemallien muoto- ja kuviojako.
 
Julkaistu
5.10.2010