Ruukin kattopaketti - Huolettoman rakentajan valinta

Ruukin teräskaton alla on leppoisaa olla ja asua sukupolvesta toiseen

Ruukin katto on aina järkevän rakentajan ratkaisu.

Ruukin vesikatot suojaavat kotia, ovat esteettisesti kauniita sekä tyylillisesti ajattomia. Laadukas katto lisää myös kodin arvoa.

Itsenäisen rakentajan kattopakettiin kuuluu tilattu teräskate asennusvalmiina pakettina. Kattopaketti sisältää teräskatteet sekä turvalliset ja yhteensopivat kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät. Mikä parasta, kevyitä ja määrämittaan leikattuja teräskatteita on helppo käsitellä ja asentaa tarkkojen asennusohjeiden avulla itse.

Ruukin teräskate -yhteydenottopyyntö

Katto ennen ja jälkeen remontin.Katto ennen ja jälkeen remontin.

Kattopaketti

1. Pyydä tarjous
Sen saa lähimmältä jälleenmyyjältä. Lisätietoja saa jälleenmyyjältä tai Ruukilta. Lisäksi teräskatetietoutta löytyy täältä.

2. Tarjous kattopaketista
Se sisältää teräskatelevyt, kattotutrvatuotteet ja sadevesijärjestelmän. Asennus tehdään itse.

3. Sovitaan toimituksen yksityiskohdista
Toimituksen sisältö, osoite, toimitusaika.

4. Asennetaan katto
Asennusohjeet löytyy pakkauksesta.

5. Otetaan rennosti
Katto on valmis.

Kaikkiin olosuhteisiin, kaiken katteeksi

Ruukin teräskatot ovat suunnitellut suomalaisiin oloihin kestämään vuodenaikojen vaihtelut kesäkuumasta syksyn sateisiin ja talven paukkupakkasiin. Teräskatto on täysin tiivis, kevyt ja vuosikymmenestä toiseen kestävä. Lisäksi se on huoleton ja helppohoitoinen.

Ruukin teräskattojen mallit ja värit sointuvat kauniisti suomalaiseen maisemaan ja asuinympäristöön.Ruukin teräskattojen mallit ja värit sointuvat kauniisti suomalaiseen maisemaan ja asuinympäristöön.
 
Julkaistu
3.8.2010