Lisärakennukset elävöittävät pihaa

Leikkimökki on klassikko

Jokaisen lapsen unelmana on oma leikkimökki kotipihaan. Leiki tai lepää!

Leikkimökki tarjoaa mieluisan puuhailutilan pienemmille ja hieman varttuneemmillekin lapsille. Se toimii myös tarpeen tullen vierasmajana tai lisävarastotilana.

Mökissä mahtuu aikuinenkin seisomaan suorana ja sen pohjapinta-ala on noin viisi neliömetriä. Leikkimökin kokoaminen on helppoa ja nopeaa puuvalmiista suurelementeistä. Toimitus sisältää myös asennuksessa tarvittavat kiinnitysruuvit, kateaineen ja räystäspellit.

Jalotakan Pihapiiri-tuotteet on valmistettu korkealaatuisista rakennusaineista. Kaikki rakennukset on helppoja asentaa selkeiden ohjeiden ja kattavan toimituspaketin ansiosta.

Huvimajojen lattia ja katto toimitetaan valmiina elementteinä. Kaikkien huvimajojen lähtökohtana on hyvä ja mittatarkka pohjarakenne, joka on valmistettu 50 x 100 painekyllästetystä puusta, jota on alusrakenteissa kahdeksankulmaisissa noin 37 metriä ja kuusikulmaisissa noin 25 metriä. Kateaineeksi on valittu kotimainen korkealuokkainen palahuopakate.

Toimituspaketteihin sisältyvät myös räystäspellit, katot, ovet, aitolasiset ikkunat sekä kaikki tarvittavat ruuvit. Huvimajoissa on penkit vakiovarusteena.

Festivo 6 ja 8

Festivo-huvimajat toimitetaan suurelementteinä. Kulmia majassa on joko 6 tai 8. Majan kokoaminen on vaivatonta ja nopeaa, kun noudattamaa selkeitä rakennusohjeita. Tukevan alusrakenteen ja tiiviiden lattiaelementtien ansiosta maja on helppo rakentaa vaikka rinteeseen.

Ikkunoiden yläpuolella on koristeellinen hylly sekä puinen verhotanko. Ikkunoista kaksi on avattavia. Kahdeksankulmaisissa majoissa on kolmella sivulla levennettävä penkkijärjestelmä.

Festivo 6-kulmainenFestivo 6-kulmainen
Festivo 8-kulmainenFestivo 8-kulmainen

Satulinna 6 ja 8

Satulinna on kaunis ja laadukas huvimaja. Kulmia majassa on joko 6 tai 8. Satulinnan nurkkatolpat ovat valmistetut liimatusta pyöröhirrestä, seinien vaakahirret ovat 120 millimetrin halkaistua pyöröhirttä. Majan sisäseinät ovat suorapintaiset. Seinärakenteen tiiviyden takaa reilut ponttiurat hirsissä. Majan ilmeeseen kuuluvat avarat ikkunat ja ovet, joissa on aito lasiruudutus. Satulinnaan sisältyy ikkunoiden yllä oleva koristeellinen hylly ja puinen verhotanko. Yhden ikkunoista voi avata ja oven voi lukita. Kahdeksankulmaisissa majoissa on kolmella sivulla levennettävä penkkijärjestelmä.

Sarulinna 6-kulmainenSarulinna 6-kulmainen
Satulinna 8-kulmainenSatulinna 8-kulmainen

Paradise 6 ja 8

Korkalaatuisen mäntyisen Paradisen nurkkatolpat ja ovet on valmistettu liimapuusta ja tuplapontattujen seinähirsien paksuus on 45 millimetriä. Lattia ja katto ovat valmiina elementteinä, mikä tekee asennuksesta vaivatonta. Ikkunoissa ja ovissa on aito lasiruudutus. Majan ovi on lukittavissa ja siinä on yksi avattava ikkuna. Penkit ovat vakiovarusteena. Kahdeksankulmaisissa majoissa on kolmella sivulla levennettävä penkkijärjestelmä.

Paradise 6-kulmainenParadise 6-kulmainen
Paradise 8-kulmainenParadise 8-kulmainen

Kota 6 ja 8

Kota sopii hyvin vaikkapa mökille, kalamajalle tai metsästysmajalle tai majaksi. Kodassa on hyvä tehdä jahtisuunnitelmat tai kalareissun alkuvalmistelut. Kota sopii myös talvikäyttöön, jolloin sitä voi käyttää lämmittely- ja ruokailupaikkana vaikkapa metsä- tai kalareissujen aikana. Kota sopii myös tavalliseksi grillipaikaksi ja siellä voi ottaa vaikka nokoset. Kodan seinät on valmistettu noin 45 x 140 mm kaksoispontatusta vaakahirrestä ja seinäkorkeus on 1650 mm. Jokaisella seinällä on avattava lämpölasi-ikkuna katsekorkeudella. Ikkunan yläpuolella on hyllyt puisella verhotangolla. Kahdeksankulmaisissa kodissa on kolmella sivulla levennettävä penkkijärjestelmä.

Kota ulkoa...Kota ulkoa...
ja sisältä.ja sisältä.

Katariina

Katariina on perinteikkään oloinen aito kesähuone. Katariinaan voit poiketa vaikkapa päivänokosille tai rauhoittumaan kirjaa lukien. Se sopii hyvin myös omakotitalon pihalle kesähuoneeksi. Kahdeksankulmaisessa villa Katariinassa on kolme umpinaista seinää, jotka tarjoavat näkösuojaa ja kiinnityspintaa esim. hyllystölle. Neljällä sivulla on korkeat avattavat ikkunat. Normaalia korkeampi seinärakenne ja jyrkkä katto antavat suuren tilan tuntua.
KatariinaKatariina

Albatros iso ja pieni

Villa Albatrosista voi tehdä todellisen kesäkeittiön, jossa mahtuu nauttimaan monenlaisia herkkuja. Huvimajassa on todella reilusti tilaa, isommassa noin 15 neliötä ja pienemmässä noin 12 neliötä. Pienessä mallissa yksi väliseinäelementti jää pois. Albatrossiin mahtuu kokonainen ruokailuryhmä ja keittiökalusteet tai vaikkapa avattava sänkysohva vieraskäyttöön. Isot sisätilat antavat mahdollisuudet monipuolisten sisustusten toteuttamiseen. Villa Albatos on mainio ratkaisu vaikkapa kesämökin keittiöksi. Albatrossin rakenneratkaisut perustuvat täydellisiin suurelementteihin lattiasta kattoon.

Huvimaja AlbatrosHuvimaja Albatros

Poutapilvi

Poutapilvi tarjoaa raikkaan ja tunnelmallisen seurustelupaikan. Se sopii myös erinomaisesti omakotitalon pihapiiriin. Poutapilvi on suunniteltu erityisesti paikkoihin, joissa katoksilta vaaditaan erityisen lujia rakenneratkaisuja, muun muassa puistot, uimarannat, lasten leikkipaikat, leirintäalueet ja moottoriteiden levähdyspaikat. Pyöreiden ja koristeellisten muotojen ja matalan seinärakenteen ansiosta grillikatos soveltuu hyvin myös pihapiiriin.


Jalotakan verkkokaupaan

Huvimaja PoutapäiväHuvimaja Poutapäivä
 
Julkaistu
7.2.2012