Vanhat puuaidat ja -kaiteet uusiksi

Finera ® vinyylisissä aita- ja kaidetuotteissa ei ole yhtään lahoavaa ruostuvaa tai pintakäsittelyä vaativaa osaa. Siksi niiden hinta-laatu-elinkaari suhde on markkinoiden parhaasta päästä, ne ovat edulliset hankkia ja huoltokustannukset ovat olemattomat. Pelkkä pesaisu tarvittaessa riittää pitämään ne siisteinä vuosikymmenestä toiseen.

Kruunaa kiinteistösi ulkonäön siisteys, kestävyys ja toimivuus Finera® kaidetuotteilla. Näin saat varmuuden että talosi ulkonäkö ei heikkene ja arvo laske kaiteista rapisevien maalien myötä. Vältyt myös tulevien vuosien työläiltä ja kalliilta huolto-, kunnostus- ja uudelleenrakentamistöiltä sekä niiden aiheuttamilta suurilta kustannuksilta. Voit käyttää tulevien vuosien remonttiajan ja -rahan vaikka perheen lomailuun.

50 vuoden materiaalitakuu

Fineran porras-, parveke-, terassi-, ja laiturikaidejärjestelmät ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten tarkasti suunniteltu ja valmistettu turvallisuusnäkökohdat huomioon ottaen. Kaikkien kaidetuotteiden suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti kaiteiden asennustyö, tulevien vuosien huoltotarve, käyttömukavuus ja kestoikä. Tiesithän, että materiaalitakuu näillä tuotteilla on 50 vuotta ja että niitä ei tarvitse pintakäsitellä koskaan.

Finera-kaiteita on asennettu jo useiden vuosien ajan niin uusiin talopakettitaloihin, uusiin ja remontoitaviin kesämökkeihin, saunoihin, terasseille, laitureille ja luonnollisesti myös peruskorjauskohteissa vanhojen puu-, metalli-, ja betonikaiteiden tilalle. Kaiteet on helpot, siistit ja nopeat asentaa, asentamiseen et tarvitse mitään erikoistyökaluja.

Ammattiasentajilta ja rakennusliikkeiltä kiitosta

Fineran tuotteita käyttävät yksityisrakentajien lisäksi myös rakennusliikkeet ja muut alan ammattilaiset, koska tuotteiden laatu, mittatarkkuus ja sitä kautta asennus on todella helppoa, nopeaa ja asiakas on aina lopputulokseen tyytyväinen - se on viime vuosina todettu. Lisäksi vuosihuollot voi unohtaa kokonaan.

Fineran ammattiasentaja- ja rakennusliikeasiakkaat ovat todenneet, etteivät halua enää tehdä puukaiteita ollenkaan, mikäli Fineran tuotteiden väri käy kohteeseen. Asennus on niin nopeaa verrattuna esim. puu- tai metallikaiteiden tekoon, että asennuskustannussäästö saattaa olla jopa 40-60 % Finera® tuotteiden hankintahinnasta. Finera-kaiteet ovat siten edullisia jo lyhyelläkin aikavälillä, useammista vuosista puhumattakaan.

Vakiomittaisina tai mittatilaustyönä

Kaidetolppapakkaus sisältää metallisen tukitolpan säätölevyineen sekä vinyylisen tolppaputken sekä neliviistotolpanhatun. Väliosapakkaus sisältää vaaka- ja pystyprofiilit, sekä kiinnitysinsertit ja -ruuvit. Voit tilata kaiteet vakiomittaisina tai Finera voi valmistaa kaiteet mittojesi mukaan mittatilaustyönä, jolloin asennuksessa ei tarvitse muuta kuin ruuvata tuotteet paikoilleen.

Kaidetolppien vakiokorkeus lattiasta on 1120 m ja väliosien vakiopituudet ovat 1210 ja 1820 m, vakiokorkeus lattiasta 50 mm maavaralla on 1050mm. Tolpat ja vaakaosat voit lyhentää mihin mittaan haluat. Valmispakkaus sisältää kaikki kaide- ja kiinnitysosat sekä ruuvit. Saatavilla on kolme eri valmiskaidemallia. Tolppien päitä löytyy neljä eri mallia. Pystyprofiilit ovat väriltään valkoisia.

 
Päivitetty
10.6.2010