STALA*Cut&Cook mukana grillaushetkissä

Juhannus on parasta grillausaikaa. Vaikkapa vartaat maistuvat niin kasvisten kuin lihankin ystäville. STALA*Cut&Cook –monitoimialustan avulla grillauksesta tulee entistäkin helpompaa ja hauskempaa.

Grillivartaat Stalan tapaan

  • Pilko huuhdellut kasvikset ja lihat Stalan leikkuulaudalla vartaisiin sopiviksi paloiksi.


  • Aseta valmiiksi kootut kasvis- tai lihavartaat hygieeniselle teräsalustalle ja mausta tarvittaessa oman maun mukaan. Liikuteltavan teräsalustan avulla voit helposti kuljettaa raaka-aineet ulos grillin tai pihakeittiön luo. Näin saat kätevästi siirrettyä grillattavat ruoat sisältä tai työskentelytasolta ulos grillin luokse. Terästasolla voit huoletta käsitellä niin raakoja lihoja kuin kalojakin, koska alusta on erittäin hygieeninen ja pinnan puhtaanapito on helppoa. Voit laittaa teräsalustan myös astianpesukoneeseen.


  • Kuumuutta kestävä (max 250 astetta) taipuisa silikonialusta toimii sekä laskualustana, tasojen suojana että pannulapun tapaan mukana kattauksessa. Voit esimerkiksi laskea kuumat työskentelyvälineet silikonin päälle ja nostaa valmiiksi grillatut vartaat tarjoiluastiassa silikonin päälle ruokapöytään.


Nautinnollisia kokkaus- ja grillaushetkiä! Stalan Cut&Cook monitoimialusta toimii monessa vaiheessa ruoan laitossa.

Kätevä tuoteinnovaatio

STALA*Cut&Cook on aito tuoteinnovaatio, joka vapauttaa keittiötekemisen. Kätevästi paikasta toiseen kokin ja tilanteen mukaan siirtyvä STALA*Cut&Cook on kodin ja keittiön monitoimialusta. Cut&Cookin kolme osaa - terästaso, silikonialusta ja leikkuulauta - auttavat ruuan valmistuksessa, leivonnassa, kattauksessa ja tarjoilussa. Helposti pinottava STALA*Cut&Cook suojaa tasopintoja, yhdistyy eri altaiden ja keittiökalusteiden kanssa ja tarjoaa tehokkuutta niin keittiötekemiseen kuin puutarhajuhliinkin. Ihanteellinen työskentelyalusta siirtyy mukanasi kaikkialle.

Tilaa STALA*Cut&Cook-monitoimialusta Jäsentukusta!

 
Päivitetty
3.6.2010