Viimeistele nurmikon reunat trimmerillä

Trimmerillä pihan viimeistely hoituu kätevästi. Tehokkaat ja ergonomiset Bosch akkutrimmerit helpottavat nurmikon hoitoa ja tekevät työskentelystä mielekästä.

Trimmeri1

Nurmikon hoito uskomattoman helposti

Boschin kevyet, akkukäyttöiset viimeistelyleikkurit tekevät nurmikonhoidosta miellyttävää: pääset leikkurin kanssa vaikka pihasi perimmäiseen kulmaan ilman pelkoa johtoon sotkeutumisesta. Et tarvitse polttoainekanistereita eikä pihalla ole polttomoottorin katkua.

Kone siistii ojan pientareet, pensaiden alustat ja kivien ympärystät; kaikki ne alueet, jotka yleensä jäävät ruohonleikkuun jäljiltä hoitamattoman näköisiksi. Koneen innovatiivinen terä leikkaa tehokkaasti ja tarkasti: Ei enää lankojen sotkeutumista, tarvittaessa laitteen siimakela on vaihdettavissa nopeasti ja helposti uuteen.

Trimmeri2

Optimaalinen teho - pitkäkestoinen akku

Pidempi käyntiaika, erittäin kevyt ja säästää tilaa: Boschin litiumioniakut tarjoavat monia etuja. Ne voidaan ladata koska tahansa uudelleen. Ne ovat aina käyttövalmiita, koska niissä ei tapahdu latauksen purkautumista – tämä takaa johdottoman ja monipuolisen liikkumavapauden.

Älykkäästi ohjatun energiansyöttön ansiosta saat kaikki työt valmiiksi optimaalisella teholla ja akun loppumatta: kaikki Boschin-akkutrimmerit on varustettu Syneon-sirulla. Se syöttää akun energiaa täsmälleen tarpeen mukaan.

Yksi ainoa akku riittää koko järjestelmän virtalähteeksi: esimerkiksi porakoneelle, trimmerille, yms. Boschin Power4All-työkalujärjestelmät ovat saatavana 12 V:n ja 18 V:n jänniteluokissa.

Säädöt kohdallaan

EasyGrassCut

  • Tasapainoinen ja kevyt malli helppoon ja rasittamattomaan käyttöön.
  • Helposti asetettava reunaleikkuutoiminto kahvaa kopauttamalla ja kääntämällä
  • Kätevä puoliautomaattinen kela tekee manuaalisen säädön tarpeettomaksi


UniversalGrassCut

  • Ergonominen V-muotoinen kahva varmistaa miellyttävän työskentelyasennon.
  • IntelliFEED syöttää lankaa automaattisesti, jotta voit työskennellä ilman tarpeettomia keskeytyksiä.
  • Kääntyvän pään voi säätää kätevästi kumartumatta nurmikon reunojen viimeistelyyn.

Trimmeri3

Nurmikon viimeistely

Trimmeriä ohjataan käsin ja se sopii vaikeapääsyisten kohtien (esimerkiksi nurmikon, aitojen ja kukkapenkkien reunat) viimeistelyyn. Nyrkkisääntönä pätee: leikkaa ensin trimmerillä ja sen jälkeen ruohonleikkurilla. Leikkaa ensin ne kohdat, joihin ei päästä ruohonleikkurilla. Tämän jälkeen voit silputa nurmen päällä olevat korret ruohonleikkurilla. Silpun voit jättää maatumaan nurmikolle – tai kerätä sen kokoojasäiliöön.

Lyhennä kortta enintään kolmasosa kokonaispituudesta (”kolmasosa-sääntö”), koska muuten ruohon kasvu hidastuu.

Kiihdytä trimmeri aina ensin maksiminopeuteen, ennen kuin ohjaat sen kasvustoon. Näin pyörivä käyttötarvike (esim. lanka) pystyy leikkaamaan korret siististi ja murskaamatta. Puiden aluskasvillisuuden, pensaat ja puiden vesat leikkaat kätevimmin raivurilla.


Bosch trimmerit 1600x900

Valitse tarpeisiisi sopiva trimmeri

Erityyppiset nurmikot, käyttäjän pituus, puutarhan koko ja olosuhteet sekä valinta akku- tai verkkovirtakäyttöisen mallin välillä: itsellesi parhaiten sopivan trimmerin valinta riippuu monista eri tekijöistä.

Etsi itsellesi parhaiten sopiva malli

 

 
Päivitetty
11.6.2021