Luotettavaa palvelua paikalliselta energiayhtiöltä

Paikallisen energiayhtiön asiakkaan etuja on yksilöllinen ja joustava palvelu.

Asiakastutkimuksen mukaan Pori Energian sähköntoimituksen ja asiakaspalvelun vahvuuksia ovat mm. henkilöstön asiantuntemus, sähkötoimituksen häiriöttömyys, toiminnan luotettavuus, henkilöstön palvelualttius sekä ystävällisyys ja vikojen korjausnopeus. Pori Energialta saat juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan palvelupaketin.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä...
Lisätietoa Pori Energian palveluista...

Vaihtoehtona määräaikainen sopimus

Kotitalousasiakkaiden sähkön myynnissä Pori Energia on tehnyt pitkään ainoastaan toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia, jolloin asiakkaan sähkön hinta voi muuttua kuukauden varoitusajalla. Toistaiseksi voimassaoleva sopimus on myös irtisanottavissa kahden viikon irtisanomisajalla.
Nyt Pori Energialla on mahdollisuus tehdä myös määräaikainen, kiinteähintainen sopimus yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi. Tällä sopimustyypillä varmistat sähkönhintasi pitkäksi ajaksi - sähkön myyntihinta pysyy määräaikaisessa sopimuksessa muuttumattomana koko sopimuskauden ajan. Määräaikainen sopimus myös sitoo puolin ja toisin - sitä ei voi irtisanoa ennen sopimuskauden päättymistä (poikkeuksena muuttotapahtumat.
Määräaikaisen sopimuksen energiamaksu on Pori Energian toistaiseksi voimassa olevaa sopimusta edullisempi, perusmaksu on puolestaan korkeampi. Voit säästää vuosittain useita kymmeniä euroja riippuen vuosittaisesta energiankulutuksestasi ja kulutuksen jakautumisesta. Jätä Pori Energialle tarjouspyyntö, niin saat vuosikustannusvertailun nykyisen sähkönmyyjäsi hintojen ja Pori Energian tarjoushintojen välillä.

Hyödynnä kätevä Online-palvelu verkossa

Auttaakseen asiakkaitaan oman sähkönkulutuksensa seuraamisessa ja tehdäkseen sähköasioiden hoitamisesta mahdollisimman vaivatonta, Pori Energia on luonut sähköisen Online-palvelun. Palvelu on vaivaton ja nopea tapa hoitaa energia-asioita silloin, kun se sopii parhaiten omaan aikatauluun. Palvelun käyttöönotto on helppoa, ja sisäänkirjautumiseen vaaditaan vain asiakasnumero ja käyttöpaikkanumero, jotka löytyvät Pori Energian laskuista.

Online-palvelun kautta on mahdollista seurata sähkön ja lämmön lukema- ja käyttötietoja, ilmoittaa sähkön ja lämmön mittarilukemat, selata laskuja ja nähdä laskuerittely, maksaa avoimet energialaskut pankkiin, tarkastella sopimustietoja, muuttaa yhteystietoja, täyttää suoraveloitusvaltuutus-lomake sekä antaa asiakaspalautetta. Halutessaan sähkölaskut voi saada myös sähköpostiin.
Seuraamalla omaa kulutustaan on helpompi hahmottaa, mistä syntyvät suurimmat kulut sekä miten kulutusta ja kustannuksia voisi leikata.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä...
Lisätietoa Pori Energian palveluista...

 
Päivitetty
2.6.2010