Laadukas sisäilmaUponor-ilmanvaihtojärjestelmän kehitystyön tärkeimpänä lähtökohtana on ollut puhtaus ja hygieenisyys. Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa kehitetty Uponor-ilmanvaihtojärjestelmä edustaa alansa ehdotonta huippua. Siitä todisteena ainoana ilmanvaihtojärjestelmien valmistajana Uponorilla on oikeus käyttää Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta. Lisäksi Uponor-ilmanvaihtojärjstelmä on puhtausluokiteltu parhaaseen M1-luokkaan.

Turvallinen ja vaivaton asennus – varma ratkaisuIlmanvaihtokanaviston asentamisessa helppo käsiteltävyys on tärkeää. Uponor-kanaviston katkaisu tapahtuu käsisahalla, eikä työmaan paloturvallisuutta vaarantavia tulitöitä tarvita lainkaan. Patentoitu liitos- ja kanavarakenne takaavat valmiin ja toimivan lopputuloksen.
Materiaalina käytetty polypropeeni on turvallinen ja varma ratkaisu. Uponor-kanavisto ei ruostu eikä syövy kovissakaan olosuhteissa.

Lisätietoa ilmanvaihtojärjestelmästä...

Tyylikkäät venttiilit osana sisustusta

Venttiilit ovat näkyvin osa ilmanvaihtoa. Uponor-venttiilit ovat huolitellun näköisiä. Niiden vakioväri on valkoinen, mutta venttiilejä on saatavissa myös messinki- tai kromipintaisina. Valikoimassa on myös kattopinnan tummumista ehkäisevä korokerenkaallinen venttiilimalli.

Tiivis ja hiljainen kokonaisuus

Ilmanvaihdon hiljaisuus lisää kotisi viihtyisyyttä ja asuinmukavuutta. Uponor-kanaviston sileä sisäpinta ja pyöristetyt liitoskohdat vähentävät virtausääniä. Uponor-ilmanvaihtojärjestelmään saat ääntä tehokkaasti vaimentavan äänenvaimentimen. Äänenvaimentimen kantikas muoto vaimentaa ääntä pyöreitä ratkaisuja tehokkaammin.
Vaimennusaineena hygieninen Dacron.Vaimennusaineena hygieninen Dacron.

Yhdessä ammattilaisen kanssa haluttu lopputulos

Valitsemalla ammattitaitoisen suunnittelijan ja urakoitsijan varmistat projektin sujuvan etenemisen. Ammattilaista tarvitset myös vastuulliseksi IV-työnjohtajaksi. Toimivan lopputuloksen saat vasta kun ilmanvaihtojärjestelmäsi on säädetty suunnitelmien mukaiseksi ja olet saanut urakoitsijalta järjestelmän käyttö- ja huolto-opastuksen.

Jos olet kiinnostunut Uponor-ilmanvaihtojärjestelmästä tai muista Uponor Pientaloratkaisun järjestelmistä...
Tilaa materiaaliluettelo...
 
Julkaistu
20.9.2011