Sauna ja makuuhuone viittä vailla….

Kontiotuotteen Petäjän muunnosmallin ensimmäiset huonetilat alkavat olla viimeistelyä vailla valmiit, kun saunan laatoitus ja panelointi valmistuivat. Muiden tilojen osalta makuuhuone on lattialistoja vailla valmis.
Makuuhuone valmistui ensimmäisenä. Kattolistatkin ovat jo paikoillaan, vain ovenpieli- ja lattialistat puuttuvat.Makuuhuone valmistui ensimmäisenä. Kattolistatkin ovat jo paikoillaan, vain ovenpieli- ja lattialistat puuttuvat.
Välioven karmit ovat kiilattuna ja ruuvattuna paikoilleen.Välioven karmit ovat kiilattuna ja ruuvattuna paikoilleen.

Pesuhuoneen hirsiseinää vasten tuleva laatoitus kiinnitettiin 16 mm:n vaneriin. Yläpuolelle asennettiin peltilista, joka jää kaapistojen taakse.Pesuhuoneen hirsiseinää vasten tuleva laatoitus kiinnitettiin 16 mm:n vaneriin. Yläpuolelle asennettiin peltilista, joka jää kaapistojen taakse.
Näkyviin jäävälle hirsiseinäosuudelle muurattiin n. 100 mm korkea harkkoseinä, joka laatoitettiin. Yläpuoli on huonetilaan päin kallellaan. Ylälaatta jätettiin hieman irti seinästä. Rako peitettiin jalkalistalla, saumaan laatanharmaata silikonia.Näkyviin jäävälle hirsiseinäosuudelle muurattiin n. 100 mm korkea harkkoseinä, joka laatoitettiin. Yläpuoli on huonetilaan päin kallellaan. Ylälaatta jätettiin hieman irti seinästä. Rako peitettiin jalkalistalla, saumaan laatanharmaata silikonia.
 
Julkaistu
1.6.2010