Toteuta unelmiesi kylpyhuone IDO Seven D -sarjalla

Uuden kylpyhuoneen suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa käyttää aikaa ja ammattilaisten apua. Silloin lopputulos on tyylikäs, toimiva ja turvallinen.
Yhteensopivista wc-istuimista, pesualtaista, ammeista ja kalusteista syntyy tyylikäs ja toimiva kokonaisuus, jossa nautit niin aamupesuista kuin iltatoimistakin.

Kylpyhuonekalusteet

Suomalaiset IDO Seven D -kalusteet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä. Innovatiivisen muotoilun ansiosta ovissa ja laatikoissa ei tarvita vetimiä. Sarjaan kuuluu mm. ala- ja yläkaappeja sekä peilejä, joista kokoat helposti täydellisen kylpyhuoneen. Kalusteiden syvyys on vain 400 mm, joten ne sopivat hyvin pienempäänkin tilaan. Materiaali on kosteudenkestävää niin kuin kunnon kylpyhuoneessa pitääkin. Värivaihtoehtoina on valkoinen ja musta saarni.

Pesualtaat

IDO Seven D -mallistoon kuuluu kahdeksan erilaista pesuallasta. Suurin niistä on peräti 70 cm leveä, ja altaassa on mm. mukavasti laskutilaa pikkutavaroille. Yksi altaista sijoitetaan näppärästi nurkkaan jolloin se vie todella vähän tilaa. Altaiden syvyys on 170 mm. Se on vedenkäytön kannalta optimaalinen ja jättää reilusti tilaa kunnon alakaapille.

Altailla on Nordic Quality -merkki. Se kertoo tuotteen sopivan Pohjolan rakennustekniikkaan, asennuskäytäntöihin, logistiikkaan ja viranomais-
vaatimuksiin.

WC-istuimet

IDO Seven D -mallistoon kuuluu seitsemän lattiamallista wc-istuinta, yksi seinä-wc ja yksi seinä-pesuistuin. Yhteistä kaikille on selkeä muotoilu, joka miellyttää silmää ja saa kiitosta myös siivoojalta, sillä istuimissa ei ole turhia likaa kerääviä saumoja. Kaikille malleille on myönnetty Nordic Quality -tunnus.
Varmatoiminen huuhtelumekanismi
Suomessa vesi on yleensä kovaa, ja mekanismiin voi kerääntyä kalkkia. Seven D:n komponentit sijaitsevat veden yläpuolella eivätkä siten kerää kalkkikertymiä ympärilleen.

Fresh WC- toiminto
Ainutlaatuinen sisäänrakennettu Fresh WC -toiminto annostelee automaattisesti wc-raikastetta jokaiseen huuhteluveteen. Luonto kiittää, kun erillisiä kertakäyttöisiä raikasteita ei enää tarvita.

Kaksoishuuhtelu
IDO Seven D:ssä on omat huuhtelut isolla ja pienellä hädälle. Pienempi vedenkulutus säästää sekä rahaa että ympäristöä.

Viimeistele kannella
Wc-istuimen kansi kannattaa valita käytön ja tarpeen mukaan. Esimerkiksi Slow Close -kansi sulkeutuu pehmeästi kolahtamatta, ja Quick Release -saranoille varustettu kansi taas on helppo irrottaa siivouksen ajaksi. Jos taloudessasi on pikkupoikia, osaat varmasti arvostaa tätä ominaisuutta.

Kylpyammeet

IDO Seven D -ammesarja esittelee oivalluksen, joka tuo täysin uutta kylpyammeiden maailmaan. Ammeen ylivuotojärjestelmä sijaitsee etureunan päällä, jolloin vesi saa nousta ammeen reunan tasolle asti. Näin kylpysyvyys on huimat 450 mm – ammeeseen mahtuu tavallista enemmän vettä ja elämäniloa!
Ammeen etureuna on muita reunoja matalampi. Ammeeseen on helppo nousta, koska etureunan vesikourusta voi ottaa tukea. Muut reunat antavat kylpijälle hyvän tuen ja suojaavat seinää roiskeilta. Lisävarusteena saatavat puiset kylpytasot toimivat laskutasona ja istuimena.
Ammeet on suunnitellut Adolf Babel.
IDO Seven D -kylpyammeen etureunan ylivuotojärjestelmä pitää vedet poissa lattialta ja lisävarusteena myytävä puinen kylpytaso tuo tyylikästä laskutilaa kylpytarvikkeille.

Suihkut

IDOn laajasta valikoimasta löydät helposti myös Seven D -sarjaan sopivat suihkukaapit, -nurkat ja -seinät. Valitsetpa niistä minkä tahansa, saat tyylikkään tuotteen joka palvelee käyttäjäänsä vuodesta toiseen.

Osallistu kilpailuun!

Kerro meille, mikä on mielestäsi parasta IDO Seven D -sarjassa. Arvomme kaikkien vastaajien kesken 1.500 euron arvoisen sisustussuunnitelupaketin. Telkkaristakin tuttu Tomi Kouvola tulee kotiisi ja auttaa sinua tekemään kodistasi entistäkin viihtyisämmän ja toimivamman.

Osallistu kilpailuun!
 
Päivitetty
18.5.2010