Fastlock Canopy - näyttävä ovikatos helposti

Fastlock Canopy-ovikatos kohentaa talon ilmettä ja suojaa sisäänkäyntiä sateelta ja lumelta, mutta päästää valon läpi. Katoksen kaarevan muodon ja luistavan katemateriaalin ansiosta lumi ei keräänny katoksen päälle.

Fastlock Canopy-katosta on saatavana puurunkoisena ja alumiinirunkoisena versiona, molempia kahta eri kokoa: yksilehtiselle ja kaksilehtiselle ovelle. Asennusvalmiiseen ovikatospakkaukseen sisältyvät katoksen runkorakenne, mittaan leikatut Fastlock Uni-valokatepalat sekä kaikki tarvittavat kiinnikkeet. Canopy-katosten katemateriaalina on Icopalin polykarbonaatista valmistettu laadukas Fastlock Uni -valokate.

_

Factlock Canopya saa alumiini- tai puurunkoisena.Factlock Canopya saa alumiini- tai puurunkoisena.

Alumiinirunkoinen Fastlock Canopy

Fastlock Canopyn tukirakenteet on tehty jauhemaalatuista alumiiniprofiileista. Kevyt katos on helppo asentaa paikalleen.

Fastlock Canopy –ovikatosta on saatavana kaksi eri kokovaihtoehtoa: kaarenleveydeltään 190 cm leveä katos enintään 110 cm leveille oville, sekä kaarenleveydeltään 290 cm leveä katos kaksilehtisille, enintään 180 cm leveille oville.

Puurunkoinen Fastlock Canopy WoodPuurunkoinen Fastlock Canopy Wood
Alumiinirunkoinen Fastlock CanopyAlumiinirunkoinen Fastlock Canopy

Puurunkoinen Fastlock Canopy Wood

Icopalin Fastlock Canopy Wood on puurunkoinen tyylikäs katos. Katoksen runko on kestävää ja muotonsa säilyttävää liimapuuta. Valittavana on kaksi eri kokovaihtoehtoa.

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
11.5.2010