Oras Cubista - Modernia ja ajatonta

Oras Cubista -hanamallisto on saanut vahvoja vaikutteita kubistisesta suuntauksesta, jossa moderni tyyli liittyy saumattomasti ajattomuuteen. Tyyliltään modernin pelkistetyt ja samanaikaisesti geometrisen selkeälinjaiset hanat voidaan luontevasti sijoittaa erilaisiin ympäristöihin ja erilaisten sisustusratkaisujen yhteyteen.

Oras Cubista -mallisto on poikkeuksellisen laaja. Mallisto sisältää hanat kaikkiin kodin vesipisteisiin, keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muihin saniteettitiloihin.
Oras Cubista -hanoissa käytetyt innovaatiot ovat tulosta Oraksen jatkuvasta edelläkävijän asemasta sekä tuotekehityksen aktiivisuudesta ja luovuudesta. Oras Cubista -keittiöhanassa on kaareva, tavallista korkeampi juoksuputki, joka tarjoaa hyvän työskentelytilan isojenkin patojen ja kattiloiden pesuun. Oras Cubista -keittiöhanoissa on saatavissa myös malli, jossa on ainutlaatuinen astianpesukoneventtiili. Venttiili sulkeutuu automaattisesti pesuohjelman loputtua. Keittiöhanoissa on myös taipuisat SoftPex -liitosputket, minkä ansiosta hanan asennus käy kätevästi.
Oras Cubista, Design Kirsi SvärdOras Cubista, Design Kirsi Svärd
 
Julkaistu
4.10.2010